معرفی 5 چت بات هوشمند معروف در دنیا

چت بات‌ها برنامه‌های کامپیوتری ویژه‌ای است که از هوش مصنوعی استفاده می کند تا با افراد گفتگو داشته باشند، یا برنامه نویسان چت بت‌ها را طراحی می کنند تا از طریق شنیداری یا ورودی متن. شکل واقعی صحبت انسان‌ها را به عنوان یک نیروی کمکی تقلید کنند. در چند سال اخیر برندها به طور فزاینده‌ای از چت بات‌ها برای برقراری ارتباط با مشتریان خود استفاده می‌کنند و محصولات خود را به بازار عرضه می‌کنند.

طیف گسترده ای از پلتفرم‌های چت بات‌های هوش مصنوعی وجود دارد که به برندها کمک می‌کند تا بتوانند چت بات‌های مناسبی را توسعه دهند تا به کمک آن‌ها بتوانند به جذب و حفظ مشتری کمک کنند. این پلتفرم‌های چت بات هوش مصنوعی معمولاً حاوی ابزارهایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا چت بات‌هایی مناسب برای مشتریان خود را توسعه داده تا با هدایت آن‌ها به قیف بازاریابی، و در حین اضافه کردن آن‌ها به جمع مشتریان یک شرکت، افراد را با خدمات خود درگیر کنید. چت بات‌های هوش مصنوعی ارزش جدیدی را به بازاریابی محتوایی برندها اضافه می‌کنند. این چت بات‌ها با تطبیق پاسخ به سؤالات و علایق مشتریان، تجربه‌های شخصی‌تری را برای آن‌ها ایجاد می‌کنند که این امر به مدیریت شهرت برندها کمک می‌کند. چت بات‌ها همچنین ارزان هستند و بدون نیاز به مداخله انسانی می‌توانند بصورت شبانه روزی کار کنند.

طبق تحقیقات Grand View Research، اقتصاد جهانی چت بات‌ها تا سال 2025 در کل 1.25 میلیارد دلار خواهد بود. بررسی انجام شده توسط Oracle در سال 2016 نشان داد كه 80٪ از تصمیم گیرندگان مشاغل گفتند كه قبلاً از چت بات استفاده كرده‌اند یا قصد دارند تا از آن‌ها تا سال 2020 استفاده كنند. Chatbots.org لیست‌های بسیاری را به اشتراک گذاشته است که بیش از 1350 گپ چت و نمایندگی‌های مجازی در سراسر جهان. بسیاری از برندهای بزرگ بات‌های جالبی ایجاد کرده‌اند که بسیار مورد استفاده قرار گرفته‌اند. اکثر افراد قبلاً از چت بات به نوعی استفاده کرده‌اند. بات‌هایی مانند Siri ، Alexa ، Cortana و Google Assistant همه به نوعی چت بات به شمار می‌روند.

در ادامه برخی از ربات‌های برتر در جهان را با هم بررسی می‌کنیم تا ببینیم چه قابلیت‌هایی دارند. در ادامه با ما همراه باشید.

 

  1. Botsify

 

Botsify  یک ابزار بسیار آسان برای استفاده کسانی است که دانش زیادی در علوم کامپیوتری ندارند و برای استفاده از آن نیازی به دانش برنامه نویسی ندارید. این چت بات به شما این امکان را می‌دهد که بر روی پلتفرم‌هایی مانند Facebook Messenger ، Slack و … بدون برنامه نویسی، چت باتی هوشمند ایجاد کنید. با قالب‌های قابل تنظیم و یک رابط بسیار ساده و به همان اندازه کاربر پسند می‌توانید تجربه بسیار جذابی را برای کاربر ایجاد کنید. به این چت بات می‌توان نحوه انجام گفتگوهای پیچیده در آینده را آموخت و این مسئله به یک کاربر اجازه می‌دهد تا مکالمه را در هر نقطه ای انجام دهد.

  1. Chatfuel

Chatfuel یکی دیگر از پلتفرم‌های عالی و کاربردی و با قابلیت پیاده سازی آسان برای ساختن چت‌بات‌ها بدون نیاز به برنامه نویسی و بخصوص برای فیسبوک است. این پلتفرم که در سال 2015 معرفی شد، ابزارهای ویرایش متنوعی را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید چت بات‌های خود را همانطور که می‌خواهید طراحی کنید و به شما این امکان را می‌دهد قوانین مکالمه‌ای را در داشبورد تنظیم کنید.

این چت بات از تکنولوژی NLP با همان پردازش زبان طبیعی برای درک و تشخیص عبارات استفاده می‌کند و پاسخ‌های از پیش تعریف شده را برای کاربران ارسال می‌کند. برای خدمت به عنوان مشاور خدمات مشتریان، دستیار رویداد یا یک دستیار شخصی می‌توانید از آن استفاده کنید. یک ویژگی مفید دیگرش آن است که وقتی شخص با آن در تعامل است، تعاملات را به پایگاه داده شما اضافه می‌کند، که به شما این امکان را می دهد که در آینده به آن‌ها دسترسی داشته باشید. فناوری تجزیه و تحلیل Chatfuel بینشی در مورد عملکرد چت بات به شما ارائه می‌دهد. این برنامه چت بات‌های فیسبوک مسنجر را برای مشتریان مختلف بزرگی از جمله Adidas ، TechCrunch ، لگو و T-Mobile ایجاد کرده است.

  1. MobileMonkey

با این که استفاده از MobileMonkey برای مبتدیان آسان است، اما این پلتفرم دارای ویژگی‌هایی است که می‌تواند باعث ایجاد رفتارهای پیشرفته شود. به عنوان مثال، می تواند پاسخی که کاربر برای یک سؤال داده است را در یک متغیر ذخیره کند تا بعدا در پاسخ‌های بات مجدداً مورد استفاده قرار گیرد.

با MobileMonkey می توانید چت بات‌هایی را برای Facebook Messenger ایجاد کنید و از ابزارهای مختلفی برای ارسال پیام‌ها با تعداد بالا برای همه کاربران یا مجموعه خاصی از آن‌ها، کمپین‌های قطره‌ای و لیست ساختن برای تقویت کارهای بازاریابی استفاده کنید. همچنین این پلتفرم این امکان را به شما می‌دهد تا با ارائه پاسخ به سؤالات متداول، خدمات مشتری را خودکار کنید و زمان انتظار کاربران را کاهش دهید.

  1. Aivo

Aivo در سال 2012 در آرژانتین و زمانی که بنیانگذاران آن به دنبال راهی برای برقراری مجدد ارتباط بین شرکت‌ها و مشتریانشان بودند، ساخته شد. این پلتفرم امروزه با داشتن دفاتر در نه کشور، یکی از بزرگترین و موفق ترین پلتفرم‌های چت بات هوش مصنوعی در جهان است و در سال 2018 بیش از 120 میلیون مکالمه به زبان انگلیسی، اسپانیایی و پرتغالی در سراسر جهان انجام داده است.

Aivo چت بات‌هایی را برای سازمان‌هایی به هر شکل و اندازه ایجاد می‌کند. چت بات‌های آن دارای هوش مصنوعی بوده و به کسب و کار شما اجازه می‌دهد تا در زمان واقعی با متن یا صدا به مشتریان پاسخ داده شود و هم چنین می‌تواند برای درک قوانین مختلف به تناسب هر کانال تنظیم شود و با آن سازگار شود تا پاسخ های مناسب خودکار را به کاربران ارائه دهد. این برنامه به راحتی با تعدادی از ابزارهای ثالث از جمله Salesforce و Zendesk ادغام می‌شود.

  1. ItsAlive

این استارتاپ فرانسوی به یکی از بهترین چت بات‌های هوش مصنوعی در پیامرسان Facebook Messenger تبدیل شده است. این پلتفرم کمک می‌کند تا مشاغل با پاسخ دادن مستقیم به کاربران از طریق چت بات‌ها، به کمک شناسایی کلمات کلیدی در Facebook Messenger، زمان پاسخگویی به سؤالات متداول را کوتاه‌تر کنند و هم چنین مانند بیشتر چت بات‌های هوش مصنوعی می‌توانند مکالمه را در صورت لزوم به عامل انسان انتقال دهند.

چت بات‌های این پلتفرم با کلمات کلیدی کار می‌کنند که از کاربران می‌آموزد تا در آینده بتوانند به سوالاتشان پاسخ دهند. همچنین این مسئله باعث می شود تا چت بات در هنگام استفاده از کلمات کلیدی یا عباراتی خاص، به کمک دستورالعمل‌ها به طور خودکار پاسخدهی داشته باشد. علاوه بر آن شما می‌توانید دستورالعمل‌های زیادی را که به آن اضافه کنید و آن‌ها را به شکل دلخواه روشن یا خاموش کنید. این پلتفرم مشتریان بزرگی مانند کوکاکولا و Johnson & Johnson دارد.

 

سخن پایانی

هوش مصنوعی از زمان ورودش باعث تغییر بسیاری از قوانین مشتری مداری شده و به زودی تمامی کسب و کارهای داخلی را نیز متحول خواهد کرد. شرکت عامر اندیش هوشمند آماده است تا به شما برای متحول کردن کسب و کارتان و ادغام آن با هوش مصنوعی کمک کند. به همین منظور، برای برخورداری از دمو رایگان به صفحه تماس با ما رفته و فرم درخواست دمو رایگان را برای ما پر کنید.

3.4/5 - (9 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/uq4Ow

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

دستیار هوشمند الکسا
مقالات

معرفی دستیار هوشمند الکسا

الکسا یک دستیار مجازی است که با صدا کنترل می‌شود و توسط شرکت آمازون ساخته شده است. این دستیار هوشمند می‌تواند کنترل خانه هوشمند شما

اهمیت پردازش تصویر در چیست؟

اهمیت استفاده از پردازش تصویر

اهمیت پردازش تصویر و کاربردهای هوش مصنوعی در سال‌های اخیر چند برابر شده است و پیشبینی می‌شود که در سال‌های آینده اهمیت بیشتری نیز پیدا

الگوریتم‌های یادگیری عمیق

معرفی 10 الگوریتم یادگیری عمیق

الگوریتم یادگیری عمیق اخیرا محبوبیت زیادی به دست آورده است زیرا در صنایعی که به حل مسائل پیچیده و تحلیل داده‌های بزرگ نیاز دارند، مورد

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.