آینده صنعت بانکداری چطور خواهد بود؟

ظهور بانکداری مدرن باعث به صدا در آمدن زنگ هشدار برای بانکداری سنتی شده است فناوری‌های هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین (ML) صنعت بانکداری مدرن را دگرگون کرده‌اند. بزرگترین و حیاتی‌ترین چالش‌های صنعت بانکداری مدرن با آنها مواجه است عبارت‌اند از: افزایش درآمد، امنیت داده‌ها، جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها، مدیریت خدمات مشتری، مدیریت ریسک و غیره رو به رو است این موارد است. شرکت‌های پیشرو هوش مصنوعی مانند عامراندیش برای برطرف کردن چالش‌های صنعت بانکداری، راه حل‌های از نوع هوش مصنوعی دارند.

در این مقاله درباره برخی از چالش‌های رایج بانک‌ها صحبت خواهیم کرد و چگونگی حل این چالش‌ها توسط هوش مصنوعی را مورد بحث قرار می‌دهیم.

چگونه هوش مصنوعی باعث حل مشکلات بانک‌ها می‌شود؟

فناوری مدرن مانند هوش مصنوعی می‌توان متناسب با نیازهای خاص هر صنعت توسعه یابند. صنعت بانکداری به کمک هوش مصنوعی ‌می‌تواند وفاداری مشتریان و تجربیات مشتری را بهبود ببخشد در نتیجه سودآوری بانک‌ها افزایش می‌یابد.

1. هوش مصنوعی مکالمه‌ای

چت بات‌ها یکی از محبوب ترین موارد استفاده از هوش مصنوعی در بانکداری هستند به دلیل اینکه بسیاری از سوال‌های که از طریق چت ‌آنلاین پرسیده می‌شوند تکراری هستند چت بات‌ها میتواند با حداقل هزینه روزانه با هزاران مشتری برقرار کنند و به سوالات ‌آنها پاسخ دهند. شرکت دانش بنیان عامر اندیش علاوه بر توسعه چت بات فارسی مبتنی بر هوش مصنوعی، ربات پاسخ دهنده تلفنی نیز توسعه داده است تا فشار کاری مراکز تماس بانک‌ها را کاهش دهد.

2. جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌های مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها روزانه حجم عظیمی از داده‌ها را تولید می‌کنند. جمع آوری و ثبت این داده‌ها برای کارمندان یک کار طاقت فرسا است. علاوه بر این اگر برنامه مناسبی برای استفاده از این حجمم داده وجود نداشته باشد، ممکن است جمع آوری و ثبت این داده‌ها کاری بیهوده باشد. از این رو یک چالش بزرگ بانک‌ها تجزیه و تحلیل داده‌ها و پیدا کردن رابطه‌ای بین داده‌های جمع آوری شده است. نرم افزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند برای اعطای وام، مانیتورینگ و کشف تقلب در تراکنش‌های بانکی مورد استفاده قرار گیرد.

هوشتل آنالیتیکس یک سامانه تجزیه و تحلیل داده‌های مرکز تماس است که می‌تواند تمامی تماس‌های مرکز تماس را رصد کند و گزارش‌های کمی و کیفی از عملکرد هر اپراتور به صورت مجزا دهد.

3. تأثیر هوش مصنوعی بر وام‌دهی

ارائه وام به مشتری یک کار چالش برانگیز برای بانکداران است. اعطای وام بانکی به یک فرد بد حساب یا کلاهبردار می‌تواند بانک را با مشکل مواجه کند. علاوه بر این رکود اقتصادی وام گیرندگان می‌تواند بر پرداخت اقساط به بانک تأثیر منفی بگذارد. سیستم‌های مجهز به هوش مصنوعی می توانند تاریخچه اعتباری اشخاص حقیقی و حقوقی را با دقت بیشتری ارزیابی کنند. علاوه بر این، برنامه‌های بانکداریمبتنی بر هوش مصنوعی، تراکنش‌های مالی را ردیابی می‌کنند و داده‌های کاربران را تجزیه و تحلیل می‌کنند تا به بانک‌ها در پیش‌بینی خطرات مرتبط با ازائه وام بانکی کمک کند.

4. امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

کلاهبرداری از طریق کارت‌های الکترونیک در حال افزایش است. رایج ترین نوع سرقت اطلاعات شخصی کاربران است. سیستم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند رفتار، موقعیت مکانی و عادات مالی مشتری را تجزیه و تحلیل کنند. بنابراین، اگر هر گونه فعالیت غیرعادی را شناسایی کند، بلافاصله یک مکانیسم امنیتی را راه اندازی می‌کند.

بانک مجهز به هوش مصنوعی میتواند همه‌ی این چالش‌ها را با موفقیت برطرف کند، در آینده بانکی که بتواند انتظارات مشتریان را برآورده کند همچنین تجربیات هوشمندانه و شخصی‌سازی شده‌تری را ارائه کند در رقابت باقی میماند. برای اطلاع از خدمات شرکت دانش بنیان عامراندیش به صفحه کاربرد هوش مصنوعی در بانکداری مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/whfZT

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.