OmniVision از اولین سیستم مانیتورینگ درایور اختصاصی با واحد پردازش عصبی هوش مصنوعی (ASIC) رونمایی کرد .

 OmniVision از اولین ASIC، سیستم مانیتورینگ درایور اختصاصی با واحد پردازش عصبی هوش مصنوعی و پردازشگر سیگنال تصویر و حافظه DDR3، رونمایی کرد.

این سیستم برای DMS در سطح ورودی با کمترین میزان مصرف انرژی و اندازه بورد در صنعت و برای پردازش الگوریتم‌­های ردیابی چشم و حرکات چشم بهینه‌سازی شده است. ASIC و سنسور تصویری، روی هم کمتر از 1 وات توان مصرف می‌­کنند.

شرکت فناوری­ه OmniVision واقع در سانتا­کلارای کالیفرنیا، یکی از توسعه‌­دهندگان پیشرو در زمینه ارائه راه حل­‌های پیشرفته تصویربرداری دیجیتال است که در ژانویه 2021 پیشرفت خود را در ساخت CES مجهز به هوش مصنوعی OAX8000 را اعلام کرد. OAX8000 نسخه اولیه از یک مدار مجتمع ویژه برنامه‌های کاربردی (ASIC) خودرو است که برای سیستم‌­های نظارت بر راننده مستقل (DMS) بهینه‌سازی شده است.

OAX8000 از معماری stacked-die برای تهیه تنها پردازنده DMS صنعت با حافظه DDR3 SDRAM (یک گیگابایت) استفاده می­‌کند. این پردازنده همچنین تنها پردازنده اختصاصی DMS برای ادغام واحد پردازش عصبی (NPU) و پردازشگر سیگنال تصویر (ISP) است که سرعت پردازش اختصاصی را تا 1.1 تریلیون عملیات در ثانیه برای الگوریتم‌­های نگاه و ردیابی حرکات چشم فراهم می‌­کند. این افزایش سرعت پردازش با هزار MAC شبکه عصبی کانولوشن (CNN)، همراه با SDRAM یکپارچه، کمترین مصرف توان در میان سیستم‌های DMS را امکان‌پذیر می­‌کند. سنسور تصویر اتومبیل OAX8000 و OmniVision در شرایط معمولی روی هم رفته تنها 1 وات توان مصرف می­‌کند. علاوه بر بهینه‌­سازی بیشتر سیستم­‌های DMS، این یکپارچه‌­سازی همچنین باعث کاهش اندازه بورد واحد کنترل موتور (ECU) می‌­شود.

“با تمرکز بر طراحی OAX8000 ASIC خود در DMS نسخه اولیه، ما توانستیم بهینه‌ترین راه حل صنعت خودرو را به وجود بیاوریم.”

طبق گزارش Yole Développement، بین سال­‌های 2020 و 2025 سرعت شتاب بازار DMS انتظار می­رود که نرخ CAGR برابر با 56% تولید کند. این امر ناشی از الزام یورو ان اس پی اس است که طبق آن همه اتومبیل‌های جدیدی که در این منطقه فروخته می‌شوند، تا سال 2022 باید مجهز به دوربین DMS شوند.

Brian Pluckebaum، مدیر بازاریابی محصولات در OmniVision می‌گوید که: ” اکثر پردازنده‌های DMS موجود در بازار به این برنامه اختصاص‌داده نشده‌اند و برای انجام سایر عملکردهای سیستم نیاز به مدارهای اضافی دارند که میزان انرژی بیشتری را مصرف، فضای بیشتری را اشغال می­کند و فضای داخلی کافی برای SDRAM باقی نمی‌­گذارد. با تمرکز بر طراحی OAX8000 ASIC خود در DMS نسخه اولیه، ما توانستیم بهینه‌­ترین راه حل صنعت خودرو را ایجاد کنیم.”

تراشه NPU تعبیه شده در OAX8000 توسط زنجیره­‌ای از ابزارهای معروف مانند TensorFlow، Caffe، MXNet و ONNX پشتیبانی می‌­شود. علاوه بر این، ASIC پردازنده­‌های quad Arm® Cortex® A5 CPU cores را به همراه فناوری Neon برای سرعت بخشیدن به الگوریتم‌­های رمزگذاری/رمزگشایی سریع ویدیو و الگوریتم‌­های تجزیه و تحلیل ویدئو، همراه با سخت‌افزار پردازش تصویر، رمزگذاری ویدئو و پردازش RGB / IR در یک تراشه تعبیه کرده است. قابلیت پردازش دامنه دینامیکی بالا (HDR) این امکان را برای این ASIC فراهم می‌کند تا ورودی را از سنسورهای تصویر RBG / IR بپذیرد و از خروجی با کیفیت بالای فیلم­‌هایی که در طول روز یا شب و با کنتراست شدید گرفته شده‌­اند، پشتیبانی کند.

انکودر ویدئویی یکپارچه حداکثر 5 مگاپیکسل از حسگرهای تصویر اتومبیل OmniVision را می‌­گیرد و یک خروجی با وضوح تصویر 2K با سرعت 30 فریم در ثانیه ارائه می‌­دهد. زمان بوت شدن OAX8000 به طور قابل توجهی سریع‌تر از نزدیک‌ترین رقبای آن است. این راه‌اندازی سریع هرگونه تاخیر بین روشن شدن اتومبیل و فعال‌سازی دوربین DMS را از بین می‌­برد. علاوه بر این، از ویژگی­‌های بوت امن برای تأمین امنیت سایبری نیز پشتیبانی می­‌کند.

کاربردهای دیگر این ASIC، شامل پردازش الگوریتم‌­های شناسایی سرنشینان است. به طور مثال می­‌تواند کودک را از کیسه خرید تشخیص دهد و هشدار جا ماندن اشیا در ماشین را به صدا درآورد. علاوه بر این، این ASIC را می‌­توان در سیستم‌های امنیت ویدئوی خودرو برای انجام کارهایی از قبیل FaceID به کار برد. همچنین امکاناتی برای تنظیمات راحتی راننده (مثل موقعیت صندلی) دارد و زمانی که DMS برای اولین بار راه‌اندازی می­‌شود، صورت راننده را بررسی کرده و فعال‌سازی خواهد شد.

 

لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/hvQPK

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

اخبار هوش مصنوعی

DeepMind از توانایی‌های جدید سیستم هوش مصنوعی خود برای بکارگیری در محیط‌های پیچیده دنیای واقعی می‌گوید.

کمپانی DeepMind از جزئیات الگوی جدید خود می‌گوید که می‌تواند در محیط‌های پیچیده در دنیای واقعی قابل استفاده باشد. در کنفرانس هوش مصنوعی در لندن

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.