بر اساس تحقیق منتشر شده در مجله بینالمللی سیستمهای هوش مصنوعی، الگوریتمهای هوشمند در بسیاری از صنایع، حتی صنعت تولید مواد غذایی توجه زیادی را به خود جلب کردهاند.
دارل بورل و همكارانش از انستیتوی فناوری فلوریدا، در فورت لی ایالت ویرجینیا اظهار داشتند: “با توجه به رشد روزافزون جمعیت جهان كه پیشبینی میشود تا سال 2050 تقریباً به ده میلیارد نفر برسد، نیاز فوری به توسعه روشهای مناسب برای کشاورزی پایدار و اطمینان از امنیت غذایی در سطح بسیار بالاتری نسبت به گذشته قرار گرفته است و توسعه این روشها تنها با توسعه سریع فناوریهایی مانند هوش مصنوعی ممکن است.”
آنها ادامه دادند که: “جمعیت جهانی در سال 2021 حدود 7.8 میلیارد نفر تخمین زده میشود و حداقل یک میلیارد نفر وجود دارند که از گرسنگی مزمن و سوتغذیه رنج میبرند. به گفته محققان این بحران در نتیجهی استفاده از سیستمهای تولید و توزیع مواد غذایی ناکارآمد و عدم استفاده صحیح از زمینهای کشاورزی است. اکنون ما برای رسیدگی به این مشکل یک طرح بهبود فرآیند جهت توسعه روشهای کشاورزی کارآمد برای این جمعیت و جمعیت در حال رشد در آینده نیاز داریم.”
محققان گفتند: “فناوریهای جدید به برنامههای آموزشی و آگاهیرسانی به کشاورزان در مورد وجود و دلایل سودمندی این سیستمهای جدید نیاز دارند. دانشجویان کشاورزی و دیگر کشاورزان باید درباره رباتیک، علوم کامپیوتر، امنیت سایبری، امنیت اطلاعات، مهندسی و سایر ابزارهایی که در مزارع آینده مورد نیاز هستند آموزش ببینند.” آنها اضافه میکنند که این فناوریها باید در مناطقی از جهان که در آن امنیت غذایی تضمین نشده و مردم دچار گرسنگی مزمن هستند سریعا اجرا شود. کمکهای بشردوستانه و کمکهای مربوط به رفع گرسنگی باید در کشورهای در حال توسعه و محروم تقسیم شود تا به آنها در پیشبرد امنیت غذایی و حل این مشکل جهانی کمک کند.