معرفی یک نرم افزار با کیفیت ایرانی برای تبدیل گفتار به نوشتار فارسی

در چند سال اخیر شرکت‌های داخلی متعددی به سراغ ساخت نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار در زبان فارسی رفته‌اند و ساخت سرویس‌های تبدیل گفتار به متن مختلف باعث شده که کاربر در تشخیص سرویس خوب و با کیفیت دچار مشکل شود. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم که یک نرم افزار با کیفیت تبدیل گفتار به نوشتار در زبان فارسی را به شما معرفی نماییم. در صورتی که به سرویس تبدیل گفتار به نوشتار فارسی نیاز دارید می‌توانید به سراغ فارس آوا بروید.

در همین ابتدای مقاله بهتر است با یک سرویس بومی برای تبدیل گفتار به نوشتار فارسی آشنا شوید. به این منظور می‌توانید از پنل زیر برای تبدیل گفتار به نوشتار در لحظه استفاده کنید. پس از آن در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا با هم بررسی کنیم که فناوری تبدیل گفتار به نوشتار چیست و آیا محصولی وجود دارد که کاربر فارسی زبان بتواند بدون هیچ دغدغه‌ای از آن برای کارهای مختلف خود استفاده نماید یا خیر. همچنین برای شما یک ویدئو آموزشی آماده کرده‌ایم که در آن یک سرویس تبدیل گفتار به متن با کیفیت و نحوه استفاده از آن را معرفی خواهیم کرد (با زدن بر روی علامت میکروفن به ضبط گفتار بپردازید).

امروز استفاده از نرم افزارهای تبدیل گفتار به نوشتار در بین کاربران بسیار محبوب شده است. زیرا که به کمک این فناوری افراد می‌توانند بدون نیاز به ساعت‌ها پشت کامپیوتر نشستن و تایپ کردن، تنها با گفتن کلمات کامپیوتر آن‌ها را تایپ نماید. استفاده از نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار فارسی که مناسب نیازهای کاربران فارسی زبان باشد بسیار اهمیت دارد. سرویس‌های خارجی که کار تبدیل گفتار به نوشتار را انجام می‌دهند، بر روی زبان فارسی بسیار عام عمل کرده و در فهم کلمات به خصوصی که در گفتار فارسی وجود دارند، با مشکل مواجه هستند.

تبدیل گفتار به نوشتار چیست؟

بهتر از قبل از هرچیزی با فناوری تبدیل گفتار به نوشتار آشنا شویم. تبدیل گفتار به نوشتار یکی از کاربردهای فناوری شناخت گفتار یا speech recognition است که مبتنی بر هوش مصنوعی می‌باشد. به کمک این فناوری کاربر می‌تواند محتوای یک گفتگوی شفاهی را به صورت اتوماتیک به متن قابل ویرایش تبدیل کند. علاوه بر آن این فناوری قادر است هر نوع فایل صوتی را دریافت نماید و محتوای آن را به صورت فایل متنی قابل ویرایش به کاربر ارائه دهد. به طور کلی فناوری تبدیل گفتار به نوشتار به نوعی از دل رشته‌های زبان‌شناسی و رایانه استخراج شده است و از علوم کامپیوتر، زبان شناسی و الکترونیک برای درک گفتار و تبدیل آن به متن استفاده می‌کند.

تبدیل صدا به متن

نرم افزارهای تبدیل گفتار به نوشتار به این شکل عمل می‌کنند که پس از دریافت صوت، ابتدا ویژگی‌های مشخصی را از گفتار استخراج کرده و سپس به کمک مدل‌های آموزش داده شده ویژگی‌های استخراج شده را به دنباله‌ای از واج‌های احتمالی تبدیل کرده و به کمک مدل زبانی این واج‌ها را به رشته‌ای متنی تبدیل می‌کنند.

فناوری تبدیل گفتار به نوشتار چه کاربردهایی دارد؟

به طور کلی همان‌طور که از نام آن پیداست فناوری تبدیل گفتار به نوشتار از در تمام حوزه‌هایی که نیاز به تبدیل گفتار به نوشتار دارد استفاده می‌شود. از نرم افزارهای تبدیل گفتار به نوشتار می‌توان برای تبدیل محتوای فایل‌های صوتی به فایل‌های متنی، تایپ صوتی و دیکته به کامپیوتر و در نهایت ارتباط با کامپیوتر یا گوشی هوشمند استفاده نمود. به صورت مختصر برخی از کاربردهای این فناوری را در زیر شرح داده شده است اما توجه داشته باشید که فناوری تبدیل گفتار به نوشتار می‌تواند مورد استفاده تمامی افرادی قرار بگیرد که به دلیلی قصد تایپ کردن یک محتوایی را دارند.

دارندگان آرشیوهای صوتی

این فناوری می‌تواند به سازمان‌ها، کسب‌وکارها یا افرادی که دارای آرشیو‌های صوتی با حجم زیاد هستند کمک کند تا محتوای آن‌ها را به فایل متنی تبدیل کرده و از آن‌ها مستند تهیه کنند.

مراکز تماس کسب‌وکارها

فناوری تبدیل گفتار به نوشتار می‌تواند به مراکز تماس کسب‌وکارها کمک کند تا تمامی گفت‌وگوهای انجام شده در تماس‌های مرکز و یا اطلاعات نیروهای انسانی را مکتوب نمایند.

اپلیکیشن‌ها

کسب‌وکارهایی که دارای اپلیکیشن هستند می‌توانند از فناوری تبدیل گفتار به نوشتار به عنوان یک رابط کاربری صوتی در اپلیکیشن‌شان استفاده نمایند.

زیرنویس برای ناشنوایان

از سرویس تبدیل گفتار به نوشتار همزمان فارس‌آوا برای تایپ صوت و ویدئو می‌توان بهره برد که این ویژگی بسیار مناسب برای ناشنوایان است. برای استفاده از سرویس تبدیل گفتار به نوشتار همزمان به صفحه فارس‌آوا مراجعه کنید.

چرا بهتر است از نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار فارسی استفاده کنیم؟

شاید برای شما هم سوال باشد که چرا با وجود سرویس‌هایی همانند گوگل که تبدیل گفتار به متن را به صورت رایگان انجام می‌دهند، چرا باید از نرم افزارهای تبدیل گفتار به نوشتار فارسی استفاده کنیم؟ مسئله‌ای که در زبان فارسی، نسبت به سایر زبان‌ها بیشتر به چشم می‌خورد، آن است که تنوع گویش و لهجه در آن بسیار زیاد است. به همین دلیل کاربر فارسی زبان برای تبدیل گفتار به نوشتار به نرم افزاری نیاز دارد که هم با شناخت و اشراف درستی بر زبان فارسی تهیه و طراحی شده باشد و هم به صورت مداوم لهجه‌های مختلف موجود در زبان فارسی را به آن آموزش داد.

تبدیل گفتار به نوشتار

علاوه بر آن کسب‌وکارهای مختلف کلمات مخصوص به خود را دارند که سرویس‌هایی همانند گوگل، که دارای سیستم عام تشخیص گفتار می باشد، در یافتن آن دچار مشکل خواهند شد. محصول گوگل صرفا می‌تواند گفتار عام فارسی را تشخیص دهد و آن را به نوشتار تبدیل کند. مسئله‌ی دیگری که وجود دارد آن است که به دلیل وجود موضوعاتی مانند تحریم و… سرویس‌های خارجی دارای محدودیت‌هایی برای کاربران ایران هستند که این مسئله استفاده از آن‌ها را تا حدودی با مشکل مواجه نموده است. با توجه به آنچه که گفته شد، اگر کسب‌وکاری قصد استفاده از فناوری تبدیل گفتار به نوشتار را دارد، باید از سرویس‌هایی استفاده کند که بتواند به آن، چه از لحاظ فنی چه از لحاظ دسترسی دائم و… اتکا نماید. اینجاست که استفاده از نرم افزارهای داخلی که تخصصی بر روی زبان فارسی متمرکز هستند اهمیت پیدا می‌کند.

در ویدئو زیر تبدیل گفتار به نوشتار فارس‌آوا را با سرویس تبدیل گفتار به نوشتار گوگل مقایسه کرده‌ایم.

فارس آوا یک نرم افزار داخلی با کیفیت برای تبدیل گفتار به نوشتار در زبان فارسی

اگر به دنبال نرم افزاری با کیفیت برای تبدیل گفتار به نوشتار فارسی هستید، ما فارس آوا را به شما معرفی می‌کنیم. محصول فارس آوا تبدیل گفتار به نوشتار را به صورت تخصصی برای زبان فارسی انجام می‌دهد و قادر است ارتباط کلامی بین شما و کامپیوتر یا موبایلتان را فراهم کند. محصول فارس آوا با تکیه بر دانش متخصصان هوش مصنوعی ایرانی و با بهره گیری از آخرین تکنولوژی های روز دنیا تولید شده است و به دلیل جمع آوری بزرگ ترین دیتاسِت موجود در زبان فارسی و تمرکز ویژه روی این زبان، ضمن بهره مندی از تنوع گفتاری بسیار وسیع موفق شده است تا در رقابت با شرکت‌های بزرگی چون گوگل (بر روی زبان فارسی) دارای ضریب دقت بالایی بر روی زبان فارسی باشد. در حال حاضر برای استفاده از این سرویس تبدیل گفتار به نوشتار باید به پنل فارس آوا مراجعه نمایید. اما قبل از آن برای آشنایی با نحوه استفاده از پنل بهتر است ویدئو زیر را مشاهده نمایید.

video
play-sharp-fill

محصول فارس آوا دارای قابلیت های زیر است:

  • تبدیل گفتار به متن فارسی با دقت و سرعت بالا
  • بهره‌مندی از آخرین تکنولوژی‌های یادگیری عمیق
  • تبدیل گفتار به متن به صورت همزمان (Real-Time)
  • تشخیص گفتار و صوت در محیط‌های نویزی
  • پشتیبانی از انواع لهجه‌ها و گویش‌ها
  • قابلیت تبدیل گفتار محاوره‌ای به متن
  • پشتیبانی از انواع فرمت‌های صوتی و ویدیویی
  • تبدیل گفتار انگلیسی به متن انگلیسی
  • غیر وابسته به گوینده و عدم نیاز به آموزش برای هر فرد
  • ارائه پنل تحت وب برای آپلود کردن فایل‌ها جهت پردازش
  • بهره‌مندی از دایره واژگان (فرهنگ لغت) بسیار وسیع
  • تبدیل گفتار به نوشتار به کمک هوش مصنوعی

با توجه به قابلیت‌های ذکر شده، محصول فارس آوا می‌تواند چنین کاربردهایی داشته باشد:

  • امکان استفاده در تمامی سیستم‌های عامل (Android, IOS, Mac, Windows, Linux)
  • امکان استفاده برای تمامی برنامه‌های تحت موبایل (تمامی پلتفرم‌ها)
  • امکان استفاده در برنامه‌هایی از قبیل دستیارهای شخصی هوشمند در موبایل
  • امکان استفاده‌های عمومی از قبیل : تایپ گفتاری و اجرای دستورات صوتی
  • امکان سفارشی‌سازی برای تشخیص دستورات خاص صوتی
  • امکان سفارشی‌سازی برای کاربردهای خاص و افزایش دقت
  • پردازش داده‌های حجیم گفتاری

علاوه بر آن فارس آوا دارای دو محصول جانبی می‌باشد که می‌تواند عملیات تبدیل متن به گفتار (TTS) و استخراج کلمات کلیدی (KWS) را انجام دهد. همچنین فارس‌آوا قابلیت نصب بر روی سرور مشتریان سازمانی و استفاده آفلاین از آن را دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فارس‌آوا می‌توانید به صفحه فارس‌آوا مراجعه کنید.

در حال حاضر بهترین نرم افزار موجود در زبان فارسی برای تبدیل گفتار به متن، محصول فارس آوا است که طبق تست های صورت گرفته از محصول گوگل در زبان فارسی نیز از کیفیت بالاتری برخوردار است.

محصول فارس آوا از یک دایره واژگان 270 هزار کلمه ای تشکیل شده است، بر روی حوزه های مختلف سفارشی سازی شده، برای مشتریان سازمانی قابلیت نصب در سرورهای مشتری را دارد و از لحاظ قیمتی نیز از سرویس گوگل ارزان تر است.

خیر، در حال حاضر شرکت هایی هستند که از افزونه رایگان گوگل در مرورگر گوگل کروم استفاده می‌کنند که این موضوع باعث شده تا این سرویس تنها روی این مروگر قابل استفاده باشد. اما محصول فارس آوا که یک محصول بومی است، این محدودیت ها را ندارد.

یکی از مهمترین مزیت های محصول فارس آوا قابلیت بارگذاری فایل های صوتی و ویدئویی در پنل تحت وب آن است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا تمامی آرشیوهای صوتی مورد نیاز خود را در کوتاه ترین زمان ممکن به متن تبدیل کنند.

4/5 - (26 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/9xqJv

به اشتراک بگذارید

19 پاسخ

    1. سلام
      نسخه ویندوز و اپلیکیشن فارس آوا در حال برنامه نویسی هستن و احتمالا تا چند ماه دیگر رو نمایی می‌شوند در حال حاظر تنها را استفاده وب سایت فارس آوا به است.
      https://farsava.com

    1. سلام
      بله این نرم افزار تحت وب است و برای استفاده از آن نیاز به اینترنت دارید.

  1. امیدوارم با نصب این سیستم روی رایانه و گوشی ام بتوانم در انتقال مطالب رسمی به دیگران با تایپ گفتاری ، سرعت ببخشم و در وقت صرفه جوئی قابل ملاحظه صورت گیرد.

    1. سلام آقای مهدوی
      قابلیت استفاده آفلاین از محصول فارس آوا فقط برای شرکت‌ها امکان پذیر است و کاربران عادی می توانند از پنل تحت وب ما استفاده کنند.
      برای تبدیل گفتار به نوشتار می‌توانید وارد پنل فارس آوا (farsava.com) شوید و بعد از ثبت نام، فایل خود را آپلود کنید.

    1. با سلام. به صفحه محصول فارس آوا مراجعه کنید و از پنل تبدیل گفتار به نوشتار فارس آوا استفاده نمایید.

    1. با سلام. اپلیکیشن فارس آوا در حال بروزرسانی است و به همین دلیل لینک دانلود آن از روی سایت برداشته شده است. لطفا تا زمان انتشار نسخه به روزرسانی شده اپلیکیشن از پنل تبدیل گفتار به متن فارس آوا استفاده کنید.

    1. 3
      1

      با سلام. به کمک لینک زیر و ثبت نام در آن از هدیه 5 ساعت تبدیل گفتار به نوشتار رایگان در پنل فارس آوا بهره‌مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارس آوا

تبدیل گفتار به متن

باتاوا

دستیارسازمانی - چت بات

هوشتل

اپراتورهوشمند مرکز تماس

_ مطالب مرتبط _

پردازش تصویر

فریم ورک تشخیص چهره Viola-Jones

فریم ورک تشخیص شی Viola–Jones اولین فریم ورک تشخیص شی است که به نرخ رقابتی تشخیص شی در سال 2001 رسید. این فریم ورک توسط

سامانه هوش مصنوعی هوشتل
هوش مصنوعی

درک چهار نوع مختلف از هوش مصنوعی

درک چهار نوع مختلف از هوش مصنوعی امروزه ماشین‌ها به جایی رسیدند که دستورهای صوتی را اجرا می‌کنند، می‌توانند تصاویر را تشخیص دهند و همچنین

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.