PhysicsAI الگوریتم‌های هوش مصنوعی را برای استفاده در پهبادها و جنگنده‌های بدون سرنشین توسعه داد

این پروژه به دنبال افزایش اعتماد جنگجویان در مبارز‌ات مستقلانه توسط اتوماسیون هوایی در مانورهایی در محدوده دید با استفاده از هواپیماهای واقع گرایانه است.

PhysicsAI الگوریتم هوش مصنوعی برای پهبادها و جنگنده‌های هواپیمایی بدون سرنشین

آرلینگتون، واشنگتن: پژوهشگران ارتش ایالات‌متحده از متخصصان هوش مصنوعی (AI) در پاسیفیكا (Pacifica)،كالیفرنیا قصد دارند تا با توسعه الگوریتم‌های هوش مصنوعی هواپیماهای جنگی بدون سرنشین آزمایشگاهی با كارایی و عملکرد بسیار بالا در آینده تولید کنند تا بتوانند تیم‌های جنگنده جت‌های بدون سرنشین و با سرنشین را فرموله كنند.

مقامات آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (DARPA) در آرلینگتون، در شهر واشنگتن، قراردادی 2.3 میلیون دلاری را با PhysicsAI در اوایل ماه جاری (اکتبر 2020) برای تحول در تکنیک‌های جنگ‌های هوایی (ACE-Air Combat Evolution) منطقه فنی امضا کردند. پروژه‌ای که درباره ساخت هواپیماهای کاملا مستقل رزمی (بدون سرنشین) است. این پروژه به دنبال افزایش اعتماد جنگجویان در نبردهای مستقلانه به وسیله اتوماسیون هوایی با مانور در محدوده دید با استفاده از هواپیماهای واقع‌گرایانه و بی‌سرنشین است.

پروژه ساخت نبرد مستقل ACE (ACE Build Combat Autonomy) به دنبال پیشرفت فناوری‌های هوش مصنوعی برای تاکتیک‌های جنگ‌های هوایی به صورت فردی و تیمی است. برای این کار، DARPA میخواهد PhysicsAI به تدریج توانایی‌های جنگی هواپیماها و پهبادهای کاملا مستقل (بی‌سرنشین) برای حرکت‌های به سوی اهداف و محیط‌های واقعی ولی کوچک و خردمقیاس و در نهایت یک مبارزه کامل هوایی در مقیاس‌های بسیار بزرگ، بهبود بخشد.

این پروژه الگوریتم‌های مانور نبردهای هوایی را برای در بُرد بصری توسعه خواهد داد. این مانورها شامل درگیری‌های یک در برابر یک، دو در مقابل یک، و دو در مقابل دو در برابر دشمنان با طیف گسترده‌ای از عملکردهای پیچیده و بالاست.

برنامه ACE با استفاده از PhysicsAI، به طور کلی سعی در افزایش اعتماد به نفس جنگی با استفاده از همکاری تنگاتنگ بین انسان و ماشین در جنگ‌های هوایی و همچنین توسعه فناوری‌های توانمندسازی برای افزایش هماهنگی بین انسان‌ها و هواپیماهای جنگی بدون سرنشین در انواع سناریوهای جنگی را دارد.

ایده این پروژه 2.3 میلیون دلاری آن است که خلبان انسانی را به یک جنگنده مرگبار توسط هدایت چندین هواپیماهای هوشمند نیمه مستقل تبدیل نمایند. به عبارتی دیگر، خلبان انسانی تنها از طریق کاکبیت این هواپیماهای هوشمند را هدایت می‌کند. چنین هواپیماهای جنگی می‌تواند نقش انسان را از یک اپراتور به فرمانده ماموریت سامانه تغییر دهد.

به طور ویژه، ACE با استفاده از PhysicsAI قصد دارد یک خلبان را قادر به انجام یک ماموریت فرماندهی هوایی گسترده و جهانی تبدیل سازد، در حالی‌که هواپیما و اعضای تیم هواپیماهای بدون سرنشین این خلبان، به هواپیماهای دشمن و اهداف زمینی حمله می‌کند.

5/5 - (2 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/j7uB0

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

چالش هوش‌مصنوعی
مقالات

پنج چالش مهم هوش مصنوعی در ایران

هوش مصنوعی این پتاسیل را دارد که کاملا شیوه عملکرد و کارآیی مشاغل گوناگون از جمله خدمات مشتری، بازاریابی و شغل‌های مربوط به امور مالی

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.