کاربردهای دستیار هوشمند صوتی در کسب و کارها

حتما تا به حال نام دستیار هوشمند صوتی به گوش شما نیز خورده است. با وجود گجت‌های هوشمند جدید، همانند الکسای آمازون یا دستیار هوشمند گوگل، که امروزه راه خود را به خانه‌ها باز کرده‌اند. این دستیارهای هوشمند کارهایی را برای کاربر انجام می‌دهند که در گذشته خود فرد یا یک منشی برای او انجام می‌داد. به دلیل راحت کردن روند انجام کارها در زندگی فردی، این دستیارها به سرعت به محبوبیت بین مردم رسیدند. در این مقاله قصد داریم بررسی کنیم که آیا این دستیارهای محبوب در کسب و کارها جایگاهی دارند یا خیر و اگر آری، چه کاربردهایی به همراه خواهند داشت. در ادامه با ما همراه باشید.

دستیار هوشمند صوتی چیست؟

یک دستیار هوشمند صوتی یک اپلیکیشن یا نرم افزار است که قابلیت درک گفتار طبیعی را دارد و می‌تواند دستورهای صوتی را دریافت و اجرا نماید. این دستیار هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی و الگوریتم‌های پیچیده قادر است نیازهای کاربر خود را درک کرده و بر اساس آن یکسری وظایف مانند خواندن پیام یا ایمیل، جستجوی اینترنت، برقراری تماس یا یادآوری قرار ملاقات و… را انجام دهد.

دستیارهای صوتی هوشمند از فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی همانند یادگیری ماشین، پردازش گفتار طبیعی و شناسایی گفتار استفاده می‌کنند و از حجم وسیعی داده برای آموزش آن‌ها استفاده می‌شود. در سال‌های اخیر دستیارهای هوشمند متعددی به بازار عرضه شدند که از معروف‌ترین آن‌ها می‌توان دستیار هوشمند الکسا محصول شرکت آمازون، دستیار هوشمند گوگل، کورتانا مجصول شرکت مایکروسافت را نام برد.

کاربردهای کلی دستیارهای هوشمند صوتی چیست؟

شاید شما هم تا به حال تبلیغات دستیارهای هوشمند الکسا و… را دیده باشید و با کاربردهای آن‌ها آشنا شده باشید. این دستیارهای هوشمند در حال حاضر به مرحله‌ای نرسیده‌اند که کارهای پیچیده‌ای را برای کاربرانشان انجام دهند و در حال حاضر از پس کارهای ساده‌ای برخواهند آمد. اما با پیشرفت روزمره تکنولوژی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی که این دستیارها قدرت گرفته از آن‌ها هستند، می‌توانیم امید داشته باشیم که به زودی شاهد دستیارهای هوشمندی خواهیم بود که کارهای پیچیده‌ای را برای کاربران انجام دهند. اما در حال حاضر به طور کلی این دستیارها می‌توانند کارهای زیر را برای کاربران انجام دهند:

  • برنامه ریزی و ایجاد وظایف در تقویم برای کاربر
  • جستجو و خرید اینترنتی
  • دریافت و پاسخگویی تماس‌ها و پیام‌ها
  • مسیریابی هنگام رانندگی
  • گزارش اخبار و وضعیت آب و هوا و…
  • یادآوری و یا تنظیم قرارهای ملاقات
  • کنترل و مدیریت گجت‌های خانه‌های هوشمند
  • و…

دستیارهای صوتی هوشمند چه کاربردی برای کسب و کارها دارند؟

تمام کاربردهایی که به آن‌ها اشاره کردیم به نوعی برای کاربردهای شخصی می‌باشد و ممکن است این تصور پیش بیاید که این دستیارهای هوشمند برای کارهای بزرگ‌تری همانند استفاده در کسب و کارها مناسب نمی‌باشد. اما این تصور تا حدودی غلط است. شاید این دستیارهای هوشمند نتوانند تسک‌ها و وظایف پیچیده و یا سنگین کسب و کارها را به خوبی انجام دهند اما برای کارهای هماهنگی و مدیریت زمان کارآیی زیادی خواهند داشت. در ادامه به پنج مورد از کار‌هایی که دستیار هوشمند صوتی می‌تواند برای کسب و کارها انجام دهد اشاره می‌کنیم.

تنظیم برنامه و قرارهای ملاقات

یکی از کارهایی که این دستیارهای هوشمند می‌توانند به خوبی برای کسب و کارها انجام دهند، تنظیم برنامه افراد و قرار ملاقات‌های کاری و جلسات می‌باشد. همانند زمانی که این دستیار برای یک فرد برنامه‌هایش را در تقویم وارد کرده و به او یادآوری می‌کرد، همین کار را نیز می‌تواند در مقیاس بزرگتر برای کسب و کارها و کارمندان آن‌جا انجام دهد. دستیارهای صوتی هوشمند می‌توانند اتفاقاتی مانند جلسات و موعد تحویل و … را در تقویم وارد کنند و در زمان معین به افرادی که مسئول آن وظایف هستند یاد آوری کنند.

ارتباط با مشتریان

یکی دیگر از کارهایی که دستیارهای هوشمند صوتی می‌توانند برای کسب و کارها انجام دهند، مدیریت ارتباط با مشتریان است. همانند زمانی که به پیام‌ها و ایمیل‌های شخصی افراد پاسخگو بودند، این دستیارها می‌توانند در قالب‌های مختلف، همانند چت بات‌ها، به سوالات و تماس‌ها و پیام‌های مشتریان یک کسب و کار پاسخگو باشند و آن‌ها را راهنمایی و پشتیبانی کنند.

ایجاد و مدیریت زیرساخت‌ها

دستیارهای هوشمندی همانند گوگل می‌توانند به کسب و کارهای مختلف توانایی آن را بدهند که بهتر با مشتریانشان تعامل کنند و زیرساخت‌های مناسبی را برای تعامل آن‌ها با مشتریان ایجاد نمایند. از طریق این زیرساخت‌های ایجاد شده شرکت‌ها می‌توانند بر اساس اطلاعاتی همانند موقعیت جغرافیایی و… محتوا و پیام‌هایشان را به صورت شخصی سازی شده متناسب با هر کاربر با آن‌ها به اشتراک بگذارند.

ایجاد دفتر کاری هوشمند

یکی از کارهایی که این دستیارهای هوشمند می‌توانند برای محیط دفاتر انجام دهند مدیریت گجت‌های موجود در دفاتر هوشمند می‌باشد. بازهم همانند زمانی که این کار را به صورت شخصی در خانه‌های هوشمند انجام می‌دادند، این دستیارهای هوشمند می‌توانند کارکرد و فعالیت تمام گجت‌های موجود در دفاتر هوشمند را کنترل و مدیریت کنند. همچنین این دستیارها می‌توانند بر اساس داده‌های مختلفی که قبلا در زمینه کاهش مصرف انرژی به آن‌ها داده شده است، بر اساس محیط شرکت میزان سرمایش و گرمایش و… را از طریق وصل شدن به سیستم‌های هوشمند کنترل نمایند و از این طریق در صرف انرژی و هزینه کاهش ایجاد کنند.

هماهنگ‌سازی

یکی دیگر از کارهایی که این دستیارهای هوشمند می‌توانند انجام دهند، هماهنگ سازی می‌باشد. همانند زمانی که افراد برای کارهای شخصی از دستیارهای هوشمندی مانند سیری برای رزرو کردن یک رستوران و… استفاده می‌کردند، در مقیاس بزرگتر ودر یک شرکت، می‌توانند همین کار را در انجام پروژه‌ها، جمع‌آوری زمان ملااقت و موعد تحول و… برای تمام کارمندان و هماهنگ کردن تمام این برنامه‌ها با یکدیگر به کار ببندند.

آیا دستیارهای هوشمند صوتی برای کسب و کارها ایرانی کاربردی خواهند داشت؟

متاسفانه دستیارهای هوشمندی مانند الکسا و گوگل برای زبان فارسی آموزش ندیده‌اند و در کسب و کارهای ایرانی که از زبان فارسی استفاده می‌کنند کارآیی چندانی نخواهند داشت. اما خبر خوب آن است که در سال‌های اخیر با پر رنگ شدن مباحث هوش مصنوعی در کشور شرکت‌ها مختلفی تصمیم به ساخت دستیارهای هوشمند بومی که زبان فارسی را به خوبی درک کنند و گفتار فارسی را متوجه شوند، گرفته‌اند. لذا کسب و کارهای داخلی که به هر دلیلی به دستیار هوشمند صوتی نیاز دارند می‌توانند به سراغ محصولات بومی و داخل کشور بروند و از آن‌ها بهره‌ممند شوند.

معرفی یک دستیار هوشمند صوتی ایرانی

می‌توان گفت یکی از این محصولات با کیفیت داخلی، محصول باتاوا شرکت عامر اندیش هوشمند می‌باشد. باتاوا، یک دستیار هوشمند سازمانی صوتی است که از آخرین تکنولوژی های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برخوردار است. این محصول به طور اختصاصی برای زبان فارسی تولید شده است و می تواند زبان فارسی را به طور کامل پردازش و درک نماید. باتاوا قابلیت آن را دارد که متناسب با نیازهای سازمان ها و کسب و کارهای مختلف شخصی سازی شود. باتاوا قادر است با کمک از داده های اطلاعاتی که از قبل آموخته، پاسخی درست به سوالاتی که از او می شود ارائه دهد.

همان طور که گفته شد متناسب با نیاز کسب و کار و یا سازمان، باتاوا قابلیت شخصی سازی دارد. اگر شما در کسب و کارتان نیاز به چت باتی عمومی دارید که به صورت 24 ساعته پاسخگوی مشتریان و یا مراجعه کنندگانتان باشد، باتاوا می تواند این کار را برای شما انجام دهد. باتاوا محصولی بسیار ضروری برای کسب و کارهاست که می توانید با هزینه کم، پاسخگوی نیازهای مشتریانتان باشد به طوری که دیگر نیازی به نیروی انسانی نداشته باشید.

باتاوا دارای این قابلیت های به خصوص می باشد:

  • قابلیت درک متن محاوره ای
  • قابلیت انتقال ارتباط به اپراتورهای انسانی در صورت نیاز
  • ارائه پاسخ مناسب در قالب متن، تصویر، ویدئو، نقشه و …
  • بهره مندی از دایره واژگان (فرهنگ لغت) بسیار وسیع (بالای 270 هزار لغت)

مهم تر از همه اینکه باتاوا محصولی بومی است که در داخل کشور، متناسب با نیازهای داخلی تولید شده و توسعه داده شده است. کسب و کارهای داخلی در هر زمینه ای و سازمان های مختلف می توانند از این دستیار هوشمند متناسب با نیازهایشان در بخش های مختلف استفاده نمایند.

اگر می خواهید از محصول باتاوا استفاده کنید و یا درخواست دموی رایگان این محصول را دارید به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/YuVDE

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

محصولات هوش مصنوعی در ایران

8 حقیقت جالب در مورد هوش مصنوعی

8 حقیقت جالب در مورد هوش مصنوعی هوش مصنوعی یکی از ترندهای امروز دنیای ما است که بنا به دلایل بسیار مهم و استدلال‌های محکمی

چت بات Cleverbot

معرفی هوش مصنوعی کلوربات Cleverbot

چت بات کلوربات یکی از پروژه‌های مشهور در زمینه هوش مصنوعی است که از الگوریتم‌های پردازش زبان طبیعی استفاده می‌کند تا به صورت مکالمه‌ای با

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.