هوش مصنوعی به کشف قایق‌های چینی پنهان در آب‌های کره شمالی کمک کرد!

هوش مصنوعی و ترکیب فناوری‌های مشابه کمک کرد تا دانشمندان قادر باشند که عملیات صید غیرقانونی ماهی را در ۹۰۰ کشتی، کشف کنند. ناوگان پرشمار قایق‌های ماهی‌گیری چینی که در آب‌های کره شمالی به صید ماهی به صورت غیرقانونی مشغول بودند که با کمک سیستم‌های ردیابی و هوش مصنوعی شناسایی شده‌اند. این عملیات‌های ماهیگیری به صورت ترکیبی با کمک فناوری‌های زیر کشف شده‌اند:

  • AI و دیتاهای بدست آمده از آن
  • رادارهای پیشرفته
  •  داده‌های ماهواره ای

طبق گفته‌های مجله Science Advances، کشتی‌های چینی در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸، بیش از ۱۶۰ هزار تن متریک (نزدیک به نیم میلیارد دلار)، ماهی مرکب از اقیانوس آرام گرفته‌اند. این موضوع که در واقع برخلاف قانون‌های سازمان ملل است، باعث شده ‌که کره شمالی اقداماتی جدی برای رفع این مشکل انجام دهد.

ماهی‌گیری‌های غیرقانونی، باعث شده‌اند که ذخایر ماهی و اکوسیستم دریایی این محدوده به خطر بیفتد با این حال، راه‌های نظارتی برای این مشکل و رفع آن، کمی دشوارتر از حد عادی است. کره شمالی تصمیم گرفته‌است که حتی اگر کشتی‌ها بخواهند به صورت قانونی در این زمینه فعالیت کنند، حتماً ار داده‌های شفاف و قابل ردیابی توسط عموم برای این موضوع استفاده شود.

چه کشورهایی در این زمینه در حال همکاری برای مبارزه با صید غیرقانونی هستند؟

طبق آمارهای رسمی کره جنوبی، ژاپن، استرالیا و آمریکا در حال جمع‌آوری اطلاعات مربوط به ناوگان‌های صید ماهی هستند. ابزارهایی مانند شناسایی خودکار (AIS)، تصاویر راداری و مادون قرمز برای پیگیری این مسئله استفاده می‌شوند. دانشمندان این کشورها در تلاش هستند که با کمک این موارد و سیستم‌ها، کشتی‌ها را در دریاها ردیابی کنند.

همین ردگیری‌ها نشان داده‌اند که تمامی این کشتی‌ها از بنادر چینی سرچشمه می‌گیرند و در آب‌های چین مشغول به ماهی‌گیری بوده‌اند وبه سمت این کشور حرکت کرده‌اند. جالب است بدانید که تصاویر ماهواره‌ای که برای این کار استفاده می‌شوند، با نفوذ بر ابرها قادرند که سازه‌های فلزی کشتی‌ها را شناسای کنند و به‌طور مرتب از آن‌ها اطلاعات و دیتا تهیه کنند.

در واقع تفاوتی نمی‌کند که در روز یا شب این ماهواره‌ها در حال جمع‌آوری اطلاعات باشند، چرا که نظارت به قدی قوی است که توانایی شناسایی آن‌ها را در اکثر مناطق دریایی دارد. البته این موضوع را هم نباید نادیده گرفت که برخی مناطق به عنوان نقاط کور محسوب می‌شوند.

چگونه هوش مصنوعی به این کشف کمک کرده‌است؟

دانشمندان با کمک الگوی صید ماهی یک شبکه عصبی حلقوی برای شناسایی این موضوع طراحی کرده‌اند که تا کنون بسیار کارآمد بوده‌است. ماهواره با کمک این الگوریتم و فناوری‌های به کار رفته در کشتی‌های ماهیگیری به راحتی می‌توانند، کشف کننده که در چه قسمت‌هایی ماهیگیری در حال انجام است.

این موضوع باعث روشن شدن بسیاری از ابعادهای پیچیده که قبلاً قابل شناسایی نبوده‌اند، شده‌است. دیده‌بان جهانی ماهیگیری در این رابطه اظهار کرده‌است که، فعالیت‌های انجام شده می‌تواند به یک موفقیت جهانی برای جلوگیری از صید بی رویه ماهی و تشخیص عملیات غیرقانونی کمک کند.

 

شما در این رابطه چه نظری دارید؟ به نظر شما آیا انجام این فعالیت‌ها در آب‌های شمالی و جنوبی ایران هم مؤثر است؟ شما هم می‌توانید نظرات خود را در پایین این مقاله با ما و دیگر افراد به اشتراک بگذارید.

لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/GR3e4

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

GDDR5X-GPU-640x353
هوش مصنوعی

GPU چیست و چه تفاوتی با CPU دارد؟

اگر شما هم مطالعاتی در زمینه علوم کامپیوتر داشته اید و یا با این حوزه آشنایی مختصری از قبل دارید، حتما چند باری واژه GPU

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.