معرفی شرکت Drift | دریفت یک شرکت مطرح در زمینه تولید چت‌بات در دنیا است

روش برقراری ارتباط مردم با کسب‌وکارها به سرعت در حال تغییر است. در گذشته، ابزار غالب برای برقراری ارتباط بین کسب‌وکارها و مشتریان‌شان، ملاقات‌های فردی و تماس‌های تلفنی بود. اما با ظهور اینترنت، گزینه‌های دیگری مانند ایمیل، فرم‌های وب‌سایت، صفحات کسب‌وکارها در شبکه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌های موبایل و غیره به این روش‌های تعامل اضافه شده‌اند. همچنین با پیشرفت‌های اخیر به خصوص در حوزه پیامرسان‌ها و عادت کردن کاربران به سریع جواب گرفتن، توقع آن‌ها در پاسخگویی و پشتیبانی و ارتباطشان با یک کسب‌وکار، تغییر پیدا کرده است.

یکی از شرکت‌ های مطرحی که در زمینه تولید چت‌بات فعالیت می‌کند DRIFT است که از سال 2015 در شهر بوستون در ایلات ماساچوست شروع به فعالیت کرده و در حال حاضر 445 نفر در این شرکت مشغول به کار هستند.این شرکت قصد دارد به شرکت‌ها کمک کند تا در زمان مناسب با مشتری‌ها مکالمه شخصی و واقعی داشته باشند و اعتماد مشتری رو به دست بیاورند.

شرکت دریفت در حال حاضر بیش از 50 هزار مشتری داره و در آخرین سال مالی خود درآمدی بالغ بر 53 میلیون دلار به دست آورده است! با این وجود فکر می‌‎کنید سرمایه کنونی این شرکت چقدر است؟
این شرکت در سال 2015 با 15 میلیون دلار سرمایه اولیه شروع به کار کرد و در کمتر از سه سال توانست 107 میلیون دلار سرمایه جذب کند!

روند جذب سرمایه دریفت

دریفت در سال 2017  دومین راند از جذب سرمایه خود موفق به جذب 32 میلیون دلار سرمایه از شرکت General Catalyst شد و در مدت کوتاهی نیز طی سال 2018 موفق شد شرکت SEQUOIA را متقاعد به سرمایه گذاری 60 میلیون دلاری بر روی این استارت آپ نو ظهر و موفق کند. دریفت در سال 2019 شرکت GiantOtter که توسعه دهنده پلتفرم چت‌بات بود را خرید. این شرکت در ادامه روند موفقیت آمیز خود در سال 2020 نیز بر روی شرکت Ordway، 10 میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرد. شرکت آخری که دریفت در آن سرمایه گذاری کرد یک پلتفرم مبتنی بر SaaS را در زمینه اتوماسیون درآمد توسعه می‌دهد.

آیا شما شرکت‌های مشابه دریفت در دنیا می‌شناسید؟ در ایران چطور؟

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص چت‌بات‌ها به صفحه باتاوا مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/RF86X

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

شناسایی صداهای ازدست‌رفته در تشخیص‌گفتار
پردازش گفتار

شناسایی صداهای از دست رفته در تشخیص گفتار

شناسایی صداهای ازدست‌رفته در تشخیص‌گفتار : استارت-‌آپ کره‌ای Cochlear.ai  برای همین منظور دو میلیون دلار بودجه جمع‌آوری نمود لحظه‌ای ساکت بنشینید و به صوت‌هایی که

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.