4 کاربرد هوش مصنوعی در رشته حقوق | آینده مشاغل قضاوت و وکالت چه خواهد بود؟

قانون تقریبا دنیای تجارت و کسب و کار را تصرف کرده است و عملاً هرکاری که شرکت‌ها انجام می‌دهند از جمله خرید، فروش، مشارکت، ادغام و یا سازماندهی مجدد، از طریق قراردادهای قانونی قابل اجراست. بازار ارائه خدمات حقوقی با در دست داشتن نزدیک به یک میلیارد دلار در سطح جهان، یکی از بزرگترین بازارهای جهان به حساب می‌آید. چه خوب چه بد حوزه حقوق محدود به سنت است و در پذیرش فن‌آوری‌ها و ابزارهای جدید بسیار آهسته عمل می‌کند. انتظار می‌رود این امر در سال‌های آینده تغییر کند. هوش مصنوعی بیشتر از هر فناوری دیگری، حرفه‌ی وکالت را به روش‌های چشمگیری تغییر خواهد داد. در واقع، این فرآیند در حال حاضر در حال انجام است. اگر می‌خواهید درباره تاثیر و کاربردهای هوش مصنوعی در حقوق بیشتر بدانید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

کاربرد هوش مصنوعی در رشته حقوق

قانون در بسیاری از جهات به خصوص در بکارگیری هوش مصنوعی و یادگیری ماشین مفید و سودمند است. یادگیری ماشین آلات و قانون بر اساس اصول مشابه عمل می‌‌کند: هر دو برای اینکه قوانین مربوط به موقعیت‌های جدید را استنباط کنند، به مثال‌های تاریخی متوسل می‌شوند.

کاربرد هوش مصنوعی در حقوق

از میان تمامی علوم اجتماعی، رشته حقوق ممکن است به سیستم قضاوت سطحی نزدیک‌تر باشد. به بیانی ساده‌تر، احکام حقوقی شامل بیان نمودن اصولی است که از گذشته به دست آمده و در واقعیت خاصی که موجود است، به کار می‌رود و بر اساس آن نتیجه گیری می‌شود. این روشی که مبتنی بر منطق است، دقیقا همان نوع فعالیتی است که هوش ماشین می‌تواند به‌طور موثر بر آن اعمال شود. در حوزه‌ی حقوق، برخی از مناطق به‌ویژه برای استفاده از هوش مصنوعی امیدوار کننده هستند. در حال حاضر پیشرفت‌های هیجان انگیزی در هر یک از این زمینه‌ها درحال انجام است.

بازنگری قرارداد از طریق هوش مصنوعی

قراردادها قسمت حیات سیستم اقتصادی ما هستند و معاملات تجاری بدون آن‌ها انجام نمی‌‌شود. با این حال روند مذاکره و نهایی کردن قرارداد امروزه به طرز دردناکی کسل کننده است. وکلای هر طرف باید در بازگویی‌هایی که از قرار معلوم بی پایان است، به صورت دستی اسناد خط قرمز را بررسی، ویرایش و مبادله کنند. این فرآیند می‌تواند طولانی باشد، معاملات را به تأخیر بیندازد و مانع اهداف تجاری شرکت‌ها بشود. اشتباهات ناشی از خطای انسانی بسیار رایج است پس تعجبی ندارد که توجه به جزئیات ضروری است و قرارداد می‌تواند هزاران صفحه باشد. برای خودکار کردن این فرآیند، فرصت بزرگی وجود دارد. استارتاپ‌هایی همچون «Lawgeex» ،«Klarity» ،«Clearlaw» و «LexCheck» در حال حاضر مشغول کار کردن برروی این دیدگاه هستند. این شرکت‌ها در حال گسترش دادن سیستم هوش مصنوعی قضایی هستند که می‌تواند قراردادهای پیشنهادی را به طور خودکار وارد کرده و آن‌ها را به‌طور کامل با استفاده از فناوری پردازش زبان طبیعی (NLP) تجزیه و تحلیل کند. و همچنین مشخص کند که کدام قسمت از قرارداد قابل قبول است و کدام قسمت مشکل ساز است.

کاربرد هوش مصنوعی در تنظیم قرارداد

“جوردن ریتننور” مدیرعامل «Clearlaw» گفت: «ما معتقدیم که متخصصان حقوقی باید بتوانند از مجموعه داده‌های بزرگ برای تصمیم گیری آگاهانه‌تر مانند روش‌های حرفه‌ای بازاریابی و فروش استفاده کنند.»

در حال حاضر، این سیستم‌ها طوری طراحی شده‌اند که با یک انسان در مدار عمل می‌کنند: یعنی یک وکیل انسانی تجزیه و تحلیل هوش انسانی را بررسی کرده و تصمیم نهایی را در مورد زبان قرارداد می گیرد. اما با پیشرفت قابلیت‌های (NLP)، تصور آینده‌ای که که در آن تمام فرآیند به صورت کامل از طریق برنامه‌های هوش مصنوعی که در چهارچوب پارامترهای از پیش برنامه‌ریزی شده قادر به ایجاد توافقات هستند انجام می‌شود، کار سختی نیست. اگرچه ممکن است این امر دور به نظر برسد، اما مشاغل بزرگی همچون «Salesforce» ،«Home Depot» و «eBay» در حال حاضر از سرویس بازبینی قراردادهای مبتنی بر هوش مصنوعی در عملیات روزانه خود استفاده می‌کنند. انتظار می‌رود که پذیرش این سرویس خیلی زود به جریان اصلی برسد.

“نوری بچور” مدیرعامل «Lawgeex» می‌گوید: «این راه حل‌ها به تیم‌های حقوقی کمک می‌کند تا جنبه‌های پیش پا افتاده بازنگری و خط قرمز شدن قراردادها را از بین ببرند تا بتوانند روی کارهایی با تأثیر بیشتر تمرکز کنند.» همچنین اضافه نمود: «فناوری هوش مصنوعی در نهایت نقش وکیل را از تمرکز نمودن محدود بر کاهش ریسک، به مشارکت استراتژیک بیشتر در ابتکارات شرکت گسترش می‌دهد.»

کاربرد هوش مصنوعی در تجزیه و تحلیل قرارداد

مذاکره و امضای قرارداد تنها یک آغاز است. هنگامی که طرفین قرارداد را امضا کردند، ماندن بر روی شرایط و تعهدات توافق شده می‌تواند مانند یک سردرد بزرگ باشد. این چالش مخصوصا برای سازمان‌ها با هر مقیاسی حاد است؛ زیرا شرکت‌های بزرگ، میلیون‌ها قرارداد برجسته با هزاران طرف مقابل در بخش‌های داخلی متعدد خواهند داشت. تا حد قابل توجهی، امروزه شرکت‌ها در مورد جزئیات روابط قراردادی خود در تاریکی فعالیت می‌کنند. هوش مصنوعی فرصتی برای حل این مشکل ارائه می‌دهد. راه حل‌های مبتنی بر (NLP) ساخته می‌شوند که اطلاعات کلیدی را در کل قراردادهای یک شرکت استخراج و متصل کرده و درک نمودن ذات تعهدات تجاری خود را برای ذی‌نفعان در سراسر سازمان ساده می‌کند.

کاربرد هوش مصنوعی در تجزیه و تحلیل قرارداد

«Kira Systems» و «Seal Software» دو شرکت با فناوری خوب هستند که چنین بسترهایی را ایجاد می‌کنند، درحالی که چالش‌های جدیدتر شامل «Lexion»، «Evisort» و «Paperflip» است. فرصت‌های تجاری که این راه حل‌ها باز می‌کند بی شمار است. تیم‌های فروش به راحتی می‌توانند زمان تمدید قرارداد را ردیابی کرده و در نتیجه از افزایش درآمد و فرصت‌ها استفاده کنند. تیم‌های تدارکات می‌توانند جزئیات توافقنامه‌های موجود را در اختیار داشته باشند و آن‌ها را قادر سازند در صورت لزوم مجددا مذاکره کنند. تیم‌های نظارتی می‌توانند دیدگاه جامعی از فعالیت‌های یک شرکت برای تطبیق دادن اهداف ایجاد کنند. تیم‌های مالی می‌توانند اطمینان حاصل کنند که همیشه برای “M&A” و دقت لازم آماده هستند. این محیط قرارداد مبهم و مجزایی که اکثر شرکت‌ها در آن فعالیت می‌کنند احتمالا تا یک دهه آینده قدیمی به نظر می‌رسد.

پیش‌بینی دادخواهی به شیوه هوش مصنوعی

تعداد انگشت شماری از تیم‌های هوش مصنوعی در حال ساخت مدل‌های یادگیری ماشینی هستند تا بتوانند با استفاده از ورودی مجموعه پیشین و الگوی واقعی یک پرونده، نتایج پرونده‌های معلق را پیش‌بینی کنند. هر چقدر این پیش‌بینی‌ها دقیق‌تر شود، بیشتر بر روی حرفه‌ی وکالت تأثیر می‌گذارند. به عنوان مثال شرکت‌ها و موسسات حقوقی شروع به استفاده از این شیوه برای برنامه‌ریزی فعالانه راهبردهای دعاوی حقوقی خود، مذاکرات سریع تسویه حساب و به حداقل رساندن تعداد پرونده‌هایی که در واقع باید محاکمه شوند، کرده‌اند.

«Blue J Legal» که در تورنتو کانادا مستقر است، یکی از استارتاپ‌های توسعه دهنده موتور پیش‌بینی حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی است که تمرکز اولیه آن بر قوانین مالیاتی است. به گفته این شرکت، هوش مصنوعی می‌تواند نتایج را با 90% دقت پیش‌بینی کند.
“بنیامین آلاری” مدیر عامل «Blue J Legal» بیان داشت: «ما در حال حاضر شاهد مزایای قابل توجهی هستیم که توسط طرف‌های خبره با استفاده از فن آوری‌های پیش‌‌بینی حقوقی یادگیری ماشین به دست آمده است.» وی اضافه نمود: «در ده سال آینده این فناوری‌های الگوریتمی به نقطه شروع طبیعی مشاوره حقوقی تبدیل می‌شود.»

یک مورد استفاده مرتبط برای هوش مصنوعی، در دعاوی امور مالی است. روشی که در آن شخص ثالث هزینه دعاوی شاکی را در قبال دریافت سهمی صعودی در صورت موفقیت‌ آمیز بودن پرونده شاکی تأمین می‌کند. هوش مصنوعی از طریق تأمین مالی دعاوی حقوقی، سرمایه گذاران را قادر می‌سازد تا ارزیابی‌های پیچیده‌تر و مبتنی بر داده‌ها را توسعه دهند که در خصوص مواردی که ارزش حمایت دارند استفاده می‌شود. یکی از استارتاپ‌هایی که کارهای بسیار جالبی در این زمنیه انجام می دهد «Legalist» است. به قول “الیوندر هولمز” یکی از بزرگان دیوان عالی آمریکا که بیش از یک قرن پیش نوشته است: «برای مطالعه منطقی قانون، روزنامه سیاه ممکن است مرد زمان حال باشد؛ ولی مرد آینده، آمار است.»

تحقیقات حقوقی به کمک هوش مصنوعی

آخرین زمینه‌ای که در آن هوش ماشینی به‌ طور فزآینده‌ای در حال پیشرفت است، تحقیقات حقوقی است. تحقیقات حقوقی از لحاظ تاریخی یک فرآیند دستی بوده است، به‌طوری که دانشجویان حقوق و همکاران شرکت‌های کوچک در جستجوی مقالات فیزیکی برای پیدا کردن سابقه مربوطه موظف به جستجو می شدند. در دهه‌های اخیر با ظهور نرم افزار و محاسبات شخصی، این فرآیند دیجیتالی شده است. اکنون وکلا عموما با استفاده از برنامه‌های کامپیوتری همچون «LexisNexis» و «Westlaw» تحقیق می‌کنند. با این حال گذشته از قابلیت جستجوی ابتدایی، این راه‌حل‌های قدیمی از هوش زیادی برخوردار نیستند. در چند سال گذشته موج جدیدی از استارتاپ‌ها به وجود آمده که به دنبال استفاده از پیشرفت‌های (NLP) برای تحول تحقیقات حقوقی هستند. شرکت‌هایی مانند «Casetext» و «ROSS Intelligence» در حال ایجاد بسترهای تحقیقاتی هستند که درک معنایی پیچیده‌تری از مفاهیم واقعی نظرات حقوقی دارد. این بسترها فراتر از تطبیق دادن مکانیکی کلمات کلیدی هستند تا قوانین موجود را به‌طور واقعی نشان دهند. مدل‌های معنایی‌ این بستر، آن‌ها را قادر می‌سازد تا دیدگاه‌های ظریفی درمورد چگونگی ارتباط پرونده‌های مختلف با یکدیگر ارائه دهند. فناوری تحقیقات حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی در بازار شروع به جذب کرده است. امروزه بیشتر از 4500 شرکت حقوقی در ایالات متحده آمریکا در «Casetext» عضویت دارند.

چهره شرکت‌های حقوقی آینده چگونه خواهد بود؟

در طی یکی دو سال گذشته، صنایع حقوقی در سطح جهانی در سطح رقابت، رشد بالایی را مشاهده کرده‌اند. در حال حاضر برای شرکت‌های حقوقی ضروری است که با درک پیشرفت‌های فناوری و نیازهای مشتری‌، مزایای رقابت را درک کنند. متأسفانه کسانی که از این تغییرات چشم پوشی می‌کنند، در طی چند سال آینده منسوخ خواهند شد. شرکت‌های حقوقی آینده کاملاً از آن چیزی که ما این روزها می‌بینیم، متفاوت خواهند بود. بیایید برخی از ویژگی‌های شرکت‌های حقوقی پیشرفته را روشن کنیم:

1. نوآوری در خدمات رسانی به مشتریان:

روشی که به مشتریان خدمات‌رسانی می‌شود و با آن‌ها برخورد می‌شود، در آینده به شدت تغییر خواهد کرد. شرکت‌های حقوقی مشتریان خود را با برخی از ایده‌های بدیع و راه‌حل‌های قانونی معتبرتر و اقتصادی‌ بدست می‌آورند. امروزه، شرکت‌های حقوقی هند خدمات خود را بر اساس زمان ارائه خدمات یا به عبارت دیگر، روش ساعات قابل پرداخت، محاسبه می‌کنند. با این‌حال، این روش محاسبه صورتحساب در آینده منسوخ خواهد شد. برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان، شرکت‌های حقوقی به دنبال ابداع استراتژی‌های قیمت‌گذاری خود و اجرای استراتژی قیمت‌گذاری مبتنی بر عملکرد هستند: همانطور که از نامش پیداست، این مدل قیمت‌گذاری بسیار مشتری پسند است، از آنجایی که مشتری‌ها تنها پس از رسیدن به اهداف خود می‌بایست هزینه آن را پرداخت کنند، این امر باعث تقویت روابط حرفه‌ای بین مشتریان و موسسات حقوقی می‌شود‌.

2. تمرکز از درآمد به سود بالاتر:

امروزه شرکت‌های حقوقی بر افزایش درآمد تمرکز دارند و اگر از نزدیک‌تر نگاه کنیم، رقابت بین موسسات حقوقی دائما در حال افزایش است و تقاضا برای خدمات حقوقی راکد بوده و رشد درآمد را بسیار دشوار کرده است. بنابراین، در آینده شرکت‌های حقوقی روی درآمد تمرکز نخواهند کرد، بلکه بر سود و سوددهی بیشتر تمرکز خواهند کرد.

3. هوش مصنوعی: ایجاد فناوری پایه و اساس رشد:

در چند سال گذشته، شاهد معرفی قابل توجهی از راه حل‌های جدید مبتنی بر هوش مصنوعی بودیم که با هدف کارآمدتر و دوستانه‌تر شدن بخش حقوقی انجام می‌شد. از راه حل‌های E-Discovery گرفته تا اتوماسیون در تنظیم پیش‌نویس قرارداد، جستجوی علامت‌های تجاری، استارت‌آپ‌های قانونی مختلف که برای بهبود زندگی وکیل یا شرکت به وجود آمده‌اند. راه حل‌های قانونی مبتنی بر هوش مصنوعی به شرکت‌های حقوقی کمک می‌کند تا کارآمدتر شوند و هزینه‌ها را کاهش بدهند و سود بیشتری کسب کنند. موسسات حقوقی آینده نه‌ تنها از این فناوری‌ها استفاده می‌کنند، بلکه با شرکت‌های مختلف برای ایجاد راه حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی که می‌تواند بخش‌های قانونی را بهبود دهند، همکاری خواهد کرد.

4. تمرکز زیاد بر ارزش برند:

در شرکت حقوقی آینده، تمرکز اصلی بر حضور نام تجاریشان خواهد بود. یک نصیحت سهل انگارانه از سوی تعدادی از افراد می‌تواند به آسانی اعتبار یک شرکت را خدشه دار کند، بنابراین برای توسعه برند شرکت حقوقی باید از راه حل‌های حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی و وکلای مبتنی بر فناوری استفاده کرد. از سوی دیگر، شرکت‌های حقوقی نیاز دارند تا کنفرانس‌های بیشتری را سازماندهی کرده و در سمینارها و کارگاه‌های بین‌المللی حضور یابند.

هوش مصنوعی جایگزین وکیل است؟

امروزه یک سوال مهم در میان وکلا وجود دارد، که آیا معرفی هوش مصنوعی در بخش قانونی، جایگزین وکیل و تحلیلگر حقوقی می‌شود، یا راه حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و بستر آن، کارایی و بهره‌وری شرکت‌ها و وکلا را افزایش می‌دهد؟
بخش حقوقی شاهد معرفی راه‌حل‌های جدیدی است که در آن تکنولوژی کارآیی وکلا، تحلیل قراردادها، نرم‌افزار جستجوی علائم تجاری، نرم‌افزارهای تحقیقات قانونی و بسیاری از موارد دیگر را افزایش داده است. با این حال، هیچ کدام از نرم افزارها یا برنامه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی برای گرفتن شغل وکلا نمی‌باشد و تمام نرم افزارها و برنامه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، سعی در افزایش اعتبار تحقیق، دقت تحقیق و تحلیل آن را دارند. حرفه وکالت به شدت تحت تأثیر تجزیه و تحلیل، تصمیم‌گیری و نمایندگی است به همین دلیل نمی‌تواند خودکار باشد. نرم‌افزارها و برنامه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند زمان و تلاش وکلا را به میزان قابل توجهی کاهش دهند و می‌توانند به وکلا و شرکت‌ها کمک کنند تا به مشتریان خود پیشنهادات معتبرتر و نتیجه‌بخش‌تری بدهند.

کاربرد هوش مصنوعی در دعاوی حقوقی

صنعت قانونی هنوز در هند در انتظار ابزارها و نرم افزارهای کمکی مبتنی بر هوش مصنوعی و خودکار بیشتری است. با این حال، این ابزارها و نرم افزارهای کمکی مبتنی بر هوش مصنوعی و خودکار، جایگزین شغل وکلا نمی‌شود، جایی که تجزیه و تحلیل، تصمیم‌گیری و طبقه‌بندی مورد نیاز است‌، اما در واقع کار آن‌ها را کارآمدتر و شایسته‌تر می‌کند و این درحالی است که وظایف مختلف دفتری را به صورت خودکار انجام می‌دهد.

مناطقی که هوش مصنوعی به صنعت قانون کمک می‌کند

اعتقاد بر این است که هوش مصنوعی دارای حوزه وسیعی برای بخش حقوقی هند است و در آینده‌ای نزدیک شاهد رشد چشمگیری از ترکیب هوش مصنوعی و قانون خواهد بود. در حال حاضر، زمینه‌ها‌ یا عرصه‌های بسیاری وجود دارد که در آن‌ها هوش مصنوعی در حقوق مفید ثابت شده است. این موارد به شرح زیر است:

  • مراقبت مناسب: برای بازبینی قرارداد، انجام تحقیقات حقوقی یا انجام توابع کشف الکترونیکی به منظور بررسی دقیق، نرم افزارهای حقوقی هوش مصنوعی، مفید و موثر ثابت شده‌اند.
  • فناوری پیش بینی: نرم‌افزار حقوقی هوش مصنوعی، نتیجه احتمالی پرونده‌هایی را که در دادگاه بررسی می‌باشند را پیش‌بینی می‌کند.
  • تجزیه و تحلیل حقوقی: هوش مصنوعی اطلاعات داده‌های قوانین قبلی را ارائه می‌کند و همچنین احکام و قوانین قبلی را که توسط وکلا در پرونده‌های فعلی آن‌ها استفاده می‌شود، نیز ارائه می‌کند.
  • اتوماسیون اسناد: فقط با ارائه مدارک مورد نیازی که می‌خواهید در سند قانونی خود قرار دهید، اسناد خود را در عرض چند دقیقه آماده کنید.
  • مالکیت عقلانی: ابزارهای هوش مصنوعی به ارائه بینش در مورد مجموعه آی‌پی‌های مانند جستجو و ثبت علامت تجاری، ثبت اختراع، حق چاپ و غیره کمک می‌کنند.
  • صورتحساب الکترونیکی: نرم‌افزار حقوقی هوش مصنوعی همچنین به وکلا و شرکت‌ها برای تهیه صورتحساب‌ها طبق کار انجام شده کمک می‌کند. این امر، صورتحساب دقیق کار انجام شده توسط وکیل را آماده می‌کند. بنابراین، هم به وکلا و هم به موکلان آن‌ها کمک می‌کند.

سهم هوش مصنوعی در بهره وری انسان: مزیت یا معایب؟

یک تفکر اشتباه که در بین وکلا و موسسات حقوقی وجود دارد، این است که فکر می‌کنند هوش مصنوعی یا یادگیری ماشین تهدیدی برای وجود آن‌ها است، به بیان ساده‌تر، فکر می‌کنند که هوش مصنوعی جایگزین وکلا می‌شود. آن طور که شواهد از دیگر صنایع مانند تجارت الکترونیکی، مراقبت‌های بهداشتی و حسابداری نشان می‌دهد، هوش مصنوعی فقط به وکلا و موسسات حقوقی امکان می‌دهد تا با انجام کار کمتر نسبت پیشینایان خود، بهره‌وری بیشتری نیز داشته باشند. امیدوار هستیم که استفاده از هوش مصنوعی از چیزی که به طور سنتی به عنوان “بار” شناخته می‌شود، شروع شود و سپس به “نیمکت” گسترش یابد، جایی که حتی قاضی‌ها نیز بتوانند از قدرت جمع‌بندی پردازش زبان طبیعی، برای جمع‌آوری مجموع مشاجره‌های بین هر دوطرف استفاده کنند و به سرعت استنباط کنند که کدام بخش دارای شایستگی مطابق قوانین، اساسنامه و آخرین قوانین در زمینه حقوق مربوط به موضوع اختلاف را دارد.
با توجه به بحث فوق، دلیل خاصی پیدا نمی‌شود که نشان دهد، هوش مصنوعی می‌خواهد جایگزین مشاغل متخصصان شود و وظایف آن‌ها را در برگیرد. در واقع، برنامه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، متخصصان را مفیدتر، کارآمدتر، بهتر و دقیق‌تر می‌کند و بر خروجی کار متمرکز می‌کند.

نقش هوش مصنوعی در آینده حوزه حقوق

بر اساس قوانین رفتار حرفه‌ای انجمن وکلای آمریکا لازم است وکلا دارای صلاحیت باشند و این قوانین شامل هوش مصنوعی نیز می‌شوند. همان‌طور که بند 8 می‌گوید: برای حفظ دانش و مهارهای لازم، یک وکیل لازم آگاهی از داشته باشد از تغییرات قانون و عملکرد آن، از جمله مزایا و خطرات استفاده از تکنولوژی‌های مرتبط تا الان حداقل 27 ایالت قوانین خود را با این مدل سازگار کرده‌اند. در سال 2017 فلوریدا اولین ایالتی بود که آموزش تکنولوژی را بخشی از آموزش مداوم حقوقی خود کرد. به نظر می‌رسد ایالت‌های دیگر نیز این روش را دنبال کنند. در حقیقت عدم توانایی در استفاده از تکنولوژی‌های رایج مثل ایمیل می‌تواند باعث تعلیق یا ادعای سوءرفتار علیه وکیل شوند.

البته استفاده از هوش مصنوعی در زمینه‌های حقوقی رایج نیست ولی به‌زودی می‌شود. انتظار می‌رود هزینه بر روی تکنولوژی هوش مصنوعی رشد سریعی داشته باشد و از 8 میلیون دلار در 2016 به 46 میلیون دلار در سال 2020 برسد. هوش مصنوعی به وسیله‌ای برای کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری تبدیل شده است. دوره‌های برتر MBA نیز آموزش استفاده از کاربردهای هوش مصنوعی برای مدیران را در برنامه‌شان گنجانده‌اند. با تکیه شرکت‌ها بر هوش مصنوعی، مدیران رده‌بالا انتظار دارند که کارکنانشان همگام با این تکنولوژی پیش بروند.

نتیجه گیری

زمینه‌های کاربردی اصلی در یک تجارت معمولی را در نظر بگیرید؛ بازاریابی، فروش، موفقیت مشتری، امور مالی، حسابداری، منابع انسانی، استعدادها، حقوقی. تقریبا در همه این عملکردها، در دو دهه گذشته مشاغل نرم افزاری میلیارد دلاری برای افزایش بهره‌وری و گردش کار ایجاد شده است. به عنوان مثال می‌توان به « HubSpot» (بازاریابی)، «Salesforce» (فروش)، «Zendesk» (موفقیت مشتری)، «Workday» (امور مالی)، «NetSuite» (حسابداری)، «Gusto» و «LinkedIn» (استعداد) اشاره کرد.
قانون یک استثناء آشکار در این زمینه است که به طور معمول به عنوان یک مرکز هرینه‌بر در نظر گرفته می‌شود و تا حد زیادی توسط کارآفرینان از آن چشم پوشی می‌شود، به طوری که عملکرد قانونی در سال‌های اخیر نوآوری کمی داشته است. امروزه مایکروسافت ورد و ایمیل همچنان ابزارهای دیجیتالی غالب هستند که تیم‌های حقوقی برای انجام کارهای خود از آن استفاده می‌کنند. با توجه به ابرآورد بازار حقوق، این یک فرصت مهم برای ایجاد ارزش است. همانطور که هوش مصنوعی و به ویژه پردازش زبان طبیعی به بلوغ خود ادامه می‌دهد، فرصت عظیمی برای تغییر و احیای رشته حقوق باز می‌کند.

4.4/5 - (11 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/HvCsF

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

کاربرد چت با روانشناس آنلاین
چت بات

کاربرد چت با روانشناس آنلاین

کاربرد چت با روانشناس آنلاین در دنیای پر استرس امروز چت با روانشناس آنلاین شاید یکی از کاربردی‌ترین قابلیت‌هایی است که تکنولوژی می‌تواند ایجاد کند.

شیفت بندی مرکز تماس کسب و کار هوشمند
هوش مصنوعی

ارائه راه حل برای شیفت بندی مرکز تماس

ارائه راه حل برای شیفت بندی مرکز تماس برای بسیاری از کسب و کارهایی که پیشرفت کرده‌اند و در مرحله‌ای هستند که باید دایره مشتریان

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.