مثال‌هایی از به‌کار بردن چت بات‌های هوشمند در فرآیندهای کسب‌وکارهای بزرگ جهانی

مثال‌هایی از به‌کار بردن چت بات‌های هوشمند در فرآیندهای کسب‌وکارهای بزرگ جهانی

هوش مصنوعی روز به روز در حال پیشرفت بیشتری است و تاکنون انواع مختلفی از کاربردها را پوشش داده است. از دوربین‌های تلفن همراه گرفته تا دستیارهای هوشمند دیجیتال و…، همه حاصل پیشرفت هوش مصنوعی هستند. در این مطلب به نمونه‌هایی از به کار بردن چت بات‌های هوشمند در کمپانی‌های معروف و نحوه ارائه خدمات مشتری توسط آن‌ها پرداخته‌ایم. با مطالعه مطلب زیر متوجه اهمیت چت بات‌ها در آینده کسب و کارها خواهید شد.

کمک گرفتن از چت بات‌ها برای ارائه خدمات به مشتریان

استفاده از چت بات‌های هوشمند، تجربه مشتریان را در ارائه خدمات متحول خواهد کرد و برای آن‌ها تجربه‌ای فراتر از آنچه رقبا توانسته‌اند، رقم خواهد زد. فرآیند تعامل با مشتریان معمولا در مراحل ابتدایی بسیار ساده است و برای ارائه خدمات در این سطح نیازی به یک شخص انسانی نداریم. با ترکیب چند فناوری موجود مانند پردازش زبان طبیعی و یادگیری ماشین می‌توان چت بات‌های هوشمندی ایجاد کرد که فرآیند پاسخدهی به مشتریان را به صورت خودکار انجام دهند.

این چت بات‌ها توانایی آن را دارند تا نحوه ارائه خدمات به مشتری را بیاموزند و به سوالات و درخواست‌های مشتریان پاسخ دهند. چت بات‌ها در واقع یکی از جدیدترین پیشرفت‌های هوش مصنوعی هستند. پیش از این تصور می‌شد که خدمات مشتری، جنبه‌ای از کسب و کار است که نیازمند کارمند انسانی است اما چت‌بات‌های هوشمند ثابت کردند که می‌توان به کمک هوش مصنوعی به این فرآیند شکلی جدید بخشید.

با وجود فناوری‌ها و پیشرفت‌های اخیر، هوش مصنوعی توانسته این عرصه را نیز به دست بگیرد و متحول کند. بیایید به چند مورد از ابتکاری‌ترین و جالب‌ترین راه‌های استفاده از چت بات‌های هوشمند، برای بهبود خدمات مشتری و ارائه یک تجربه به مراتب بهتر از آنچه انسان‌ها به تنهایی می‌توانستند هنگام انجام خدمات به مشتری ارائه دهند، نگاهی بیندازیم.

فیس بوک

فیس بوک، با استفاده از این ابزار، به مشتریان خود خدماتی ارائه و به درخواست‌های آن‌ها را پاسخ می‌دهد. این نوع چت بات هوشمند به سوالات اصلی مشتریان شرکت فیس بوک، مانند اتخاذ داده‌ها و صدور فاکتورها بسیار عالی جواب می‌دهد.

در سال 2016، مارک زاگربرگ، مدیر فیس بوک، در کنفرانس سالانه فیس بوک گفت که کسی را نمی‌شناسد که از برقراری تماس با یک شرکت حس خوبی داشته باشد. وی خاطر نشان کرد که بسیاری از مشتریان مایل هستند که از طریق ابزارهایی مانند چت بات‌ها سریعا با پشتیبانی کسب و کارها ارتباط برقرار کنند. در این حالت مشتریان می‌توانند بدون انتظار در صف انتظار برقرار تماس یا صحبت با انسان‌های دیگر، از خدمات پشتیبانی مشتری برخوردار شوند.

چند نمونه از چت بات‌های استفاده شده در فیس بوک:

  •  Skyscanner: یک مورد غافلگیرکننده برای خدمات مشتری فیس بوک است. این چت بات به شما کمک می‌کند که ارزانترین پروازها را از A مبدا به مقصد B به راحتی پیدا کنید. این چت بات می تواند به شما در رزرو پرواز کمک کند. همه این کارها تنها از طریق یک پنجره گپ ساده با ربات انجام می‌شود.
  •  Spotify: این سرویس یک پلتفرم پخش موسیقی به صورت آنلاین است که دارای چت بات خدمات مشتری می‌باشد و به شما این امکان را می‌دهد تا آهنگ‌ها و هنرمندان جدیدی را پیدا کنید و حتی در مورد موسیقی‌های تازه منتشر شده نیز اطلاعات کسب کنید. این پلتفرم برای ایجاد حس وفاداری به برند در مشتریان خود مواردی مانند تنظیمات برگزیده و سابقه موسیقی‌هایی که گوش داده‌اید را نیز در نظر می گیرد.
  •  Pizza Hut: این سرویس یک نمونه عالی با امکان سفارش پیتزا از طریق پیام رسان فیسبوک و به کاربردن چت بات برای ارائه خدمات مشتری است. اما علاوه بر ایجاد سفارشات، می توان از این چت بات در مورد گزینه‌های پرداخت، پشتیبانی مشتری و سایر موارد بدون صف انتظار سوال پرسید.
  • TechCrunch: ایده داشتن یک سرویس چت بات خدمات مشتری برای این سایت، به این گونه است که به کاربر کمک کند تا بتواند نوع خبری را که می‌خواهد مشاهده کند را، فیلتر کند. با استفاده از سابقه جستجو و مرور کاربر، ربات Facebook TechCrunch می‌تواند به او کمک کند تا بهترین اخبار را بر اساس سلیقه‌اش انتخاب کند و با استفاده از هوش مصنوعی، یک تجربه بهتری را به دست آورد.

چت بات‌های ارائه شده توسط شرکت فیس بوک، ارائه خدمات صحیح به مشتریان را برای کسب و کارهای مختلف در هر سطحی امکان پذیر کرده است و دیگر نیازی نیست مشتریان این شرکت‌ها برای درخواست‌های خود، منتظر بمانند.

الکسا به آمازون کمک می‌کند!

آمازون از پیشرفته ترین فناوری خود، یعنی الکسا، برای خدمات رسانی به مشتریان استفاده می‌کند. الکسا صدای کاربر را به عنوان ورودی می‌گیرد و دارای فناوری تشخیص صدا است. بعد از پردازش صدا، درخواست کاربر را پاسخ می‌دهد.

داشتن چت بات صوتی برای ارائه خدمات به مشتری بار طریق رابط کاربری صوتی می‌تواند بسیار مفید واقع شود. آمازون این فناوری خود را به سایر شرکت‌ها نیز فروخته است. الکسا از یادگیری ماشین استفاده می‌کند و بدون نیاز به کارمندان اختصاصی، به مخاطبان و مشتریان سرویس می‌دهد.

دستیار سیری اپل هم می‌تواند به شرکت‌ها کمک کند!

اپل نیز از Siri، چت بات اختصاصی خود، به عنوان نمونه‌ای از چت بات مبتنی بر صدا استفاده کرده است. این چت بات در بسیاری از دستگاه‌های ارائه شده توسط این شرکت وجود دارد. برخی از کاربردهای این چت بات شامل تنظیم زنگ هشدار، ترجمه پیام‌ها، برقراری تماس است.

دستیار هوشمند سیری دارای پتانسیل عظیمی است که می‌تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا از دستگاه‌هایی مانند AppleTV یا جدیدترین سری Apple HomePod برای ایجاد چت‌های سرویس دهی به مشتری برای مشاغل خود استفاده کنند تا بتواند به صورت یکپارچه با تمام فناوری اپل هماهنگ شوند.

کمپانی Slush

Slush یک سازمان مربوط به رویدادهای کارآفرینی است. استفاده از چت بات هوشمند در این سازمان برای مشتریان تجربه خوبی را رقم زده است و چت بات هوشمند ارائه دهنده خدمات مشتری دارد. چت بات Jenny استفاده شده در این شرکت، تقریبا 64% از کل درخواست‌های مشتریان را پاسخدهی می‌کند. چت بات Jenny می‎تواند تقریبا به 20000 مخاطب به صورت همزمان پاسخگو باشد.

PVR Cinemas

این کمپانی یکی از بزرگترین شرکت‌های زنجیره‌ای در حوزه تئاتر و سینما در هند است. در وب‌سایت این شرکت می‌توانید چت بات هوشمندی را مشاهده کنید که به بازدید کنندگان برای رزرو بلیط، جستجوی فیلم یا تئاتر مناسب، ارائه نظر، کمک می‌کند. این چت بات حتی تریلری از فیلمی که مخاطبین انتخاب می‌کنند را نیز به آن‌ها نشان می‌دهد که به تصمیم گیری بهتر کمک می‌کند. استفاده از چت بات توسط این شرکت، ضمن سهولت در ارائه خدمات، باعث افزایش فروش آن‌ها نیز شده است.

Dominos

این شرکت از چت بات‌های هوشمند برای پردازش سفارشات بین مشتریان و رستوران‌ها استفاده می‌کند و علاوه بر ارتباط مستقیم، مزیت دیگر آن، راحتی در برقراری ارتباط است. به کمک چت بات دیگر نیازی نیست مشتریان اپلیکیشن دیگری را دانلود کنند و یا تماس تلفنی برقرار کنند. یا به وب سایت مراجعه کنند.همه این کارها در چت بات این شرکت انجام می‌شود.

Zalando

یک برند مد اروپایی است. این برند از چت بات برای پیگیری سفارش‌های مشتریان استفاده می‌کند. این چت بات از بروز مشکلات پیچیده جلوگیری می‌کند.

سخن آخر

امیدواریم این مثال‌ها ایده‌هایی در مورد چگونگی استفاده از چت بات‌ها به روش‌های ابتکاری برای بهبود تجربه خدمات به مشتری به شما ارائه دهد. در نهایت ارزش بیشتری برای مشتری شما فراهم کند. اگرچه ممکن است کاربردهای آن بسیار خاص به نظر برسد، اما فضای کافی برای رشد وجود دارد. نمونه‌های آورده شده در بالا نشان داده‌اند که آنچه در گذشته جزء مشاغل مستقل برای کارمندان بود اکنون می‌تواند به شکلی مؤثر به کمک هوش مصنوعی پیاده‌سازی شود.

4/5 - (1 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/gTc8f

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.