NHS از هوش مصنوعی برای بهبود فرایند درمان کروناویروس و کاهش زمان بستری در بیمارستان استفاده خواهد‌کرد

NHS انگلستان (سرویس بهداشت ملی) از هوش مصنوعی برای کمک به بهبود بیماران کروناویروس و کاهش زمان بستری شدن آن‌ها در بیمارستان استفاده خواهد‌کرد. توزیع واکسن در انگلستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی بسیار سریع در حال انجام است. این در حالی است که قرنطینه‌های اخیر و کمبود اولیه تجهیزات PPE، بخش خدمات بهداشتی را تحت فشار زیادی قرار داده‌است. این امر باعث شده‌است که این کشور یکی از بالاترین نرخ‌های مرگ و میر در اثر کروناویروس را داشته باشد.

قرنطینه اخیر پس از هشدار مسئولان در مورد این که NHS ظرف چند هفته آینده کاهش پیدا خواهد کرد، تحمیل شد. این مسئله باعث شد مردم انگلیس به راحتی به خدمات مراقبت‌های بهداشتی نداشته باشند. متخصصان پیراپزشکی نیز قبلاً گزارش کرده‌بودند که بیماران در خارج از بیمارستان‌ها در صف آمبولانس می‌میرند. تحقیقات کالج کینگ لندن نشان می‌دهد که نیمی از کارکنان ICU به دلیل فشارها و صحنه‌هایی که شاهد آن بوده‌اند، از اختلال استرسی پس از حادثه رنج می‌برند و مشروبات الکلی مصرف می‌کنند.

NHSX شاخه نوآوری دیجیتال خدمات بهداشتی انگلستان، در حال حاضر دسترسی بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور را به پایگاه داده ملی تصویربرداری قفسه سینه کروناویروس (NCCID) برای کمک به تسریع در تشخیص ویروس و کمک به کاهش فشار بر روی بخش خدمات بهداشتی فراهم کرده‌است.

پزشکان در بیمارستان Addenbrooke کمبریج در حال توسعه الگوریتمی مبتنی بر تصاویر NCCID برای کمک به تشخیص دقیق‌تر بیماران در هنگام مراجعه به بیمارستان با علائم بالقوه کروناویروس هستند که هنوز آزمایش تأیید شده‌ای انجام نداده‌اند.

Matt Hancock وزیر امور خارجه در امور بهداشت و مراقبت‌های اجتماعی، گفت: “استفاده از هوش مصنوعی در حال حاضر به NHS در ایجاد یک سرویس بهداشتی پیش‌بینی کننده، پیشگیرانه و شخصی‌شده برای بهبود فرایند مراقبت از بیمار کمک می‌کند. ما باید همیشه به دنبال روش‌های جدید برای بهبود مراقبت‌ها باشیم، به ویژه هنگامی که با یک بیماری همه‌گیر مبارزه می‌کنیم. انجام این کار بی‌نظیر، شاهدی بر چگونگی کمک فن‌آوری به نجات جان افراد در انگلیس است.”

توانایی پزشکان در تشخیص ویروس در مراحل ابتدایی تا حد زیادی از پیشرفت عوارض شدید جلو گیری می‌کند. این عوارض شدید ماندگارتر، نیازمند به منابع بیشتر و همراه با درد و رنج بیشتر هستند و احتمال مرگ و میر را افزایش می‌دهند.

Carola-Bibiane Schianenlieb، استاد ریاضیات کاربردی و رئیس گروه تجزیه و تحلیل تصویر کمبریج در دانشگاه کمبریج، توضیح داد: “NCCID در تسریع تحقیقات ما بسیار ارزشمند است و مجموعه‌ای متنوع و منظم از تصاویر ریه بیماران انگلیسی را در اختیار ما قرار داده‌است تا از آن‌ها در توسعه الگوریتم خود استفاده کنیم. توانایی دستیابی به داده‌های هجده  منبع مختلف به طور متمرکز، کارایی‌ ما را افزایش داده‌است. این امر باعث شده‌است که بتوانیم بیشتر وقت خود را بر روی طراحی و اجرای الگوریتم‌های قابل استفاده در کلینیک‌ها و به نفع بیماران متمرکز کنیم. با تشخیص بیماری در مراحل اولیه و احتمال وخیم شدن حال بیمار، می‌توانیم زودتر مداخله کنیم تا روند بیماری او را تغییر داده و به طور بالقوه جان وی را نجات دهیم.”

فراتر از کروناویروس، انتظار می‌رود که ابزارهای هوش مصنوعی که در حال تولید هستند، به شناسایی نشانه‌های سایر بیماری‌ها نیز کمک کنند. یک “پلتفرم ملی تصویربرداری هوش مصنوعی” با هدف تشخیص نشانه‌های سرطان و بیماری‌های قلبی در مراحل اولیه و قابل درمان، در حال توسعه است.

امسال یک جایزه 140 میلیون پوندی در حوزه هوش مصنوعی با همکاری Accelerated Access Colporate (AAC) و موسسه ملی تحقیقات بهداشت (NIHR) بنیان‌گذاری شده‌است. هدف از این کار سرعت بخشیدن به استقرار فناوری‌های هوش مصنوعی به سود بیماران و کارکنان بخش بهداشت و مراقبت می‌باشد. Dominic Cushnan رئیس تصویربرداری هوش مصنوعی در NHSX اظهار داشت: “همکاری در مقیاس صنعتی NHS و تحقیقات و نوآوری‌های این پروژه به تنهایی نشان‌دهنده پتانسیل و مزایای عظیم فناوری در تغییر فرایندهای مراقبت و بهداشت هستند.”

 

لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/gAMdC

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

حل جدول کلمات با هوش مصنوعی

حل جدول کلمات با کمک هوش مصنوعی

مسیو گینزبرگ در خیلی از کارها خوب است؛ او دانشمند هوش مصنوعی، نویسنده، نمایشنامه نویس، شعبده باز و خلبان هواپیما نمایشی است. اما او در

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.