پردازش زبان طبیعی استفاده شده در جدیدترین هوش مصنوعی گوگل کلاود

پردازش زبان طبیعی استفاده شده در جدیدترین هوش مصنوعی گوگل کلاود : google Cloud از این پلتفرم جدید برای کمک به حفظ داده‌های مراقبت‌های بهداشتی رونمایی می‌کند. این هوش مصنوعی جدید، API زبان طبیعی بهداشتی (Healthcare Natural Language) را ارائه می‌دهد که با کمک پردازش زبان طبیعی، بینش پزشکی را در نوشتارهای کلینیکی شناسایی کرده و نکات مهمی که حاوی اطلاعات روش‌های درمانی – دارویی و شرایط پزشکی بیمار است، استخراج می‌کند.

NLP استفاده‌شده در هوش مصنوعی گوگل کلاود

هدف گوگل از این فناوری جدید، رقابت با مایکروسافت است که طی چندسال گذشته، به عنوان بزرگ‌ترین غول فناوری در بخش بهداشت و درمان ظاهر شده است.

NLP استفاده‌شده در جدیدترین هوش‌مصنوعی گوگل‌کلود

در حال‌حاضر، گوگل توانسته چندین سیستم بهداشتی مشهور در ایالات متحده، مانند کلینیک مایو (Mayo Clinic) و مرکز پزشکی دانشگاه راش (Rush University Medical Center) را قانع نماید تا از این فناوری در سیستم درمانی و بهداشتی خود استفاده نمایند.

گوگل کلود (Google Cloud) متعلق به غول فناوری Alphabet است. این غول فناوری، به تازگی از پلتفرم جدید هوش مصنوعی خود (در صنعت بهداشت و درمان) رونمایی کرده است. پردازش زبان طبیعی که در جدیدترین پلتفرم Google Cloud به کار گرفته  شده برای مقابله با چالش‌های خاص مربوط به استخراج داده‌های مراقبت‌های بهداشتی، سوابق بیمار و تفسیر متن‌های بالینی بدون ساختار استفاده است.

این برنامه، یک سرویس AutoML Entity Extract for Healthcare (استخراج موجودیت خودکار یادگیری ماشین برای مراقبت‌های بهداشتی) را ارائه می‌دهد که یک رابط با کد پایین (low-code interface) است و با ایجاد ابزارهای استخراج برای برنامه‌های کاربردی مانند یافتن جهش‌های ژنی، کار را برای متخصصان مراقبت‌های بهداشتی آسان‌تر می‎سازد.

با کمک توانایی‌های پردازش زبان طبیعی در گوگل‌کلاود، اکنون این شرکت به سادگی می‌تواند با غول فناوری در بخش بهداشت و درمان، یعنی مایکروسافت، رقابت نماید. همان‌طور که در بالا نیز به آن اشاره شد، این فناوری، هم اکنون در کلینیک مایو و مرکز پزشکی دانشگاه راش در ایالات متحده آمریکا استفاده می‌شود. شایان ذکر است این فناوری به سادگی می‌تواند نکاتی همچون سوابق بیماری، شرایط پزشکی، نوع درمان و یا داروی تجویز شده برای بیمار را از لابه‌لای متن‌های کلینیکی (بالینی) شناسایی و استخراج نماید.

5/5 - (2 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/jcHom

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.