معرفی 10 اپلیکیشن برتر دیپ فیک و تغییر چهره

هر کسی که به اینترنت دسترسی داشته باشد می‌تواند با استفاده از برنامه‌های دیپ فیک در عرض چند ثانیه عکس‌ها یا فیلم‌های جعلی از شخصی را ایجاد کند! این روزها سخت است که به آن‌چه در اینترنت مشاهده می‌کنید اعتماد کنید. اکنون ویدیوها و عکس‌های جعلی زیادی در اینترنت وجود دارد تشخیص جعلی از تصویر واقعی کاری بسیار سخت است. فناوری مورد استفاده برای ایجاد عکس‌های جعلی به راحتی در دسترس عموم قرار دارد این برنامه‌ها را به عنوان اپلیکیشن دیپ فیک شناخته می‌شوند.
در این مقاله ما قصد داریم تعدادی از محبوب‌ترین و برترین اپلیکیشن‌های مورد استفاده برای ساخت تصاویر دیپ‌فیک را نام ببریم و به قابلیت‌های این اپلیکیشن‌ها را معرفی کنیم.

بهترین اپلیکیشن دیپ فیک

دیپ فیک چیست؟

به عبارت ساده به ویدیو یا تصویری که با هوش مصنوعی دستکاری می‌شود دیپ‌فیک می‌گویند. دیپ فیک می‌تواند شما را فریب دهد تا چیزی را باور کنید که واقعی نیست. در حالی که بیشتر مردم از فناوری دیپ‌فیک برای ایجاد میم‌ها استفاده می‌کنند، بعضی از افراد از دیپ فیک برای انتشار گسترده‌تر و سریع‌تر اطلاعات نادرست استفاده می‌کنند.
به عنوان مثال دیپ فیک می‌تواند افرادی را ایجاد کند که در واقعیت وجود خارجی ندارند یا اینکه نشان دهد که فرد کارهایی را انجام می‌دهد که انجام نداده‌اند یا سخنی می‌گوید که هرگز نگفته است. دیپ‌فیک‌ها ساخت محتوای صوتی و تصویری فریبنده را بسیار آسان کرده‌اند، به این معنی که دیپ‌فیک‌ها پتانسیل استفاده برای انجام کار‌های خوب و بد را دارند این موضوع به کاربران بستگی دارد که از دیپ فیک‌ها برای چه کاری استفاده می‌کنید اکثر کاربران از  دیپ فیک برای تولید عکس‌های زیباتر یا ایجاد تصاویر و ویدیوهای خنده دار استفاده می‌کنند.

در مقاله‌ای دیگر به طور کامل در مورد اینکه “تکنولوژی دیپ فیک چیست و چگونه کار می‌کند؟” توضیح داده‌ایم.

معرفی ۱۰ وب‌سایت و اپلیکیشن برتر برای ساخت دیپ فیک

1. اپلیکیشن فیس اپ (FaceApp)

اپلیکیشن تغییر چهره یا دیپ فیک

فیس اپ با بهره‌گیری از یک هوش مصنوعی بسیار قدرتمند به کاربران اجازه می‌دهد تا عکس‌های خود را تغییر دهند این نرم‌افزار چهره کاربران را به آسانی شناسایی کرده و تغییراتی خاصی را مانند افکت‌ها، پس‌زمینه‌ها و فیلترهای مختلفی را بر روی تصاویر اعمال می‌کند.

2. اپلیکیشن زائو (ZAO)

“زائو” یک برنامه تعویض چهره است که نه تنها به شما اجازه می‌دهد چهره خود را به شخصیت‌های محبوب فیلم‌ها و سریال‌ها تغییر دهید، بلکه چهره شما را نیز به هر ویدئویی اضافه می‌کند. یکی از قابلیت‌های اپلیکیشن زائو راهنمایی‌ کاربران برای گرفتن عکس‌های واقعی‌تر است. مثلا، به کاربران می‌گوید که دهان خود را باز کنند؛ چشم‌های خود را ببندند یا به دوربین خیره شوند تا عکس‌های آن‌ها به بازیگر اصلی بسیار شبیه‌تر شود.

3. اپلیکیشن ریفیس (Reface)

با استفاده از تکنیک‌های فتوشاپ می‌توان صورت خود را به جای کسی دیگر گذاشت اما نرم افزار ریفیس انجام این کار را برای شما راحت‌تر کرده است. خروجی تصاویر و گیف‌های اپلیکیشن ریفیس به قدری به واقعیت نزدیک است که تشخیص جعلی بودن آن کاری بسیار سخت و دشوار است.

4. نرم افزار اسپیک پیک (SpeakPic)

اکثر برنامه‌های موجود در فروشگاه گوگل پی یا اپل استور منحصراً برای سیستم عامل‌های تلفن همراه ساخته شده‌اند. نرم‌افزار اسپیک پیک را می‌توان بر روی ویندوز 10، 8، 7 نصب کرد و از آن در لپتاپ یا کامپیوتر استفاده کرد. همان‌طور که از نام این اپلیکیشن پیداست اسپیک پیک به کاربران این امکان را می‌دهد تا عکس‌های خود را با استفاده از هوش مصنوعی به سخن بیاورید، فقط هر متنی را ضبط یا تایپ کنید!

5. نرم افزار دیپ‌فیک لب (DeepFaceLab)

دیپ‌فیک لب یک نرم افزار منبع باز و مختص به سیستم عامل ویندوز است که به ما کمک آن می‌توانیم ویدیوهای دیپ فیک بسازیم. اگر شما هم می‌خواهید چهره‌ها را روی ویدیو یا تصاویر دیگر عوض کنید، پیشنهاد می‌کنیم این ابزار را روی دستگاه خود نصب نمایید. برای استفاده از نرم افزار DeepFaceLab توصیه می‌شود سیستم قدرتمندی داشته باشید؛ خصوصا کارت گرافیکی قوی برای ساخت ویدئوهای دیپ فیک با این نرم افزار نیاز است.

6. نرم افزار فیک اپ (FakeApp)

نرم‌افزار فیک اپ را می‌توان بر روی گوشی موبایل یا سیستم عامل ویندوز یا مک نصب کرد، این نرم‌افزارهای به کاربران امکان می‌دهد چهره ویدئوها را با چهره خود یا شخص دیگری جایگزین کنند.

7. اپلیکیشن وومبو (Wombo)

اپلیکیشن زنده کردن تصویر - دیپ فیک

“وومبو” اپلیکیشنی برای متحرک و آواز خوان کردن سلفی‌ها است. این برنامه به کمک الگوریتم‌های دیپ فیک آهنگ را با حرکت‌های لب همگام سازی می‌کند. برای استفاده از برنامه وومبو کافی است یک عکس سلفی بگیرید یا از گالری عکسی را انتخاب کنید و توسط آهنگ‌های موجود در برنامه وومبو (تنها از آهنگ‌های داخل برنامه می‌توانید استفاده کنید) عکس‌های خود را به صورت آوازه خوان درآورید به صورتیکه حرکات سر، چشم، لب و گردن با موزیک هماهنگ می‌شود.

8. نرم افزار دیپ فیکس وب (Deepfakes Web)

سرویس دیپ فیکس وب یکی از بهترین ابزار برای ساخت آنلاین دیپ فیک است. این سایت با استفاده از یک الگوریتم یادگیری ماشینی برای تغییر چهره سوژه ویدئو با یک تصویر دیگر می‌‌کند.

9. ربات دیپ فیک اینستاگرام (Instagram DeepFake Bot)

ربات دیپ فیک اینستاگرام یک برنامه نیست، بلکه یک ربات اینستاگرام است که به عنوان یک حساب کاربری است که هر کسی می‌تواند از آن برای ایجاد دیپ فیک استفاده کند.

10. نرم افزار دیپ فیک استودیو (Deepfake Studio)

دیپ فیک استودیو یک نرم افزار رایگان با خریدهای درون برنامه است که به شما این امکان را می‌دهد تا چهره خود را در صحنه‌ای از یک فیلم یا موزیک ویدیو قرار دهید.

مزایای استفاده از نرم افزار‌های دیپ فیک

انواع مختلفی از کاربردهای قانونی فناوری دیپ فیک وجود دارد. به عنوان مثال، زمانی که یکی از بازیگران سریال یا فیلم به دلایل غیرقابل اجتنابی در دسترس نیست، می‌توان به کمک دیپ فیک از تصاویر بازیگر را جعل کرد و از آن برای حفظ خط داستانی فیلم استفاده کرد.
دیپ فیک‌ها آنقدر شبیه به واقعیت هستند که می‌توانند جوانی یک شخصیت را نشان دهند یا جایگزین شخصیت‌هایی شوند که مرده‌اند. با این حال تنها زمان نشان خواهد داد که آیا این فناوری راه خود را به صنعت فیلم باز می‌کند و جایگزین تکنیک‌های جایگزین تکنیک های (CGI) می‌شود یا نه.
صنعت مد و پوشاک نیز می‌تواند از فناوری دیپ فیک سود زیادی ببرند، این صنعت به دنبال راه‌هایی برای پوشاندن لباس مشتریان به صورت مجازی بوده است. دیپ فیک به خریداران این امکان را می‌دهد تا قبل از خرید، ببینند یک لباس خاص چگونه در تن‌ آن‌ها به نظر می‌رسد.

 برنامه‌ها و وب سایت‌های سازنده دیپ فیک چه خطراتی دارند؟

دیپ فیک کاربردهای مثبتی در صنایعی مختلفی مانند فیلم و مد دارد. با این وجود دیپ‌فیک‌ها اغلب برای اهداف پلید، مانند ایجاد اطلاعات نادرست، ساخت ویدئوهای جعلی از سلبریتی‌ها و حتی دستکاری ویدئوهای انتخابات استفاده می‌شوند.

کلاهبرداری  دیپ فیک و جعل صدا

همچنین مواردی از استفاده دیپ فیک در کلاهبرداری‌های مهندسی اجتماعی (هنر فریب) گزارش شده است. یک از این کلاهبرداری‌ها در سال 2019 اتفاق افتاده است مجرمان با استفاده از دیپ فیک صوتی و جعل صدای رئیس شرکت بریتانیایی، یک مدیر را فریب داده و وادار به واریز بیش از 243 هزار دلار کردند. این‌ها تنها برخی از خطرات احتمالی دیپ فیک است. دیپ فیک می‌توانند امنیت سایبری، ثبات سیاسیو همچنین اعتبار مالی شرکت‌ها و افراد را تهدید کنند.

منبع: purevpn

4.3/5 - (21 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/u1tTC

به اشتراک بگذارید

3 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

نحوه استفاده از copilot

آموزش کار با هوش مصنوعی کوپایلت Copilot AI

در مقاله نحوه‌ی استفاده از هوش مصنوعی مایکروسافت در سیستم عامل‌های ویندوز، اندروید، ios و مرورگر سیستم توضیح داده شده است. 1. نصب Copilot در

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.