کاربرد های پردازش تصویر در کسب و کار ها

پردازش تصویر یکی از فناوری های جدید مبتنی بر هوش مصنوعی است که در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. تا چند سال پیش و در گذشته ای نه چندان دور استفاده از فناوری پردازش تصویر به مسائل امنیتی و دولتی و برخی از مسائل تحقیقاتی محدود می شد. اما چند سالی است که فناوری پردازش تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی به استفاده عموم نیز رسیده است. اگر تا چند سال پیش مردم فقط در فیلم های علمی و تخیلی شاهد این فناوری بوده اند، با وجود پیشرفت تکنولوژی در عرصه زندگی فردی و اجتماعی انسان ها، امروزه کاربرد های آن را به طور ملموس تری در زندگی خود حس می کنند. عملیاتی مانند باز کردن قفل گوشی های هوشمند نیز از کاربرد های پردازش تصاویر می باشند. امروز می خواهیم به این مسئله بپردازیم که فناوری پردازش تصاویر جدا از همه ی کاربرد هایی که می تواند داشته باشد، چه کمکی می تواند به کسب و کار ها بکند و چه چالش هایی را در کسب و کار ها حل کند.

پردازش تصویر چیست؟

پردازش تصویر به عنوان زیر مجموعه ای از پردازش سیگنال دیجیتال می باشد که دارای کاربرد ها و مزایای مختلفی در زمینه های مختلف می باشد. پردازش دیجیتال امروزه در حقیقت به پردازش تصویر دیجیتالی گفته می شود که به کمک دانش کامپیوتر، برنامه نویسی و هوش مصنوعی انجام می شود.

پردازش تصویر یکی از کاربرد ها و زیر مجموعه های هوش مصنوعی است که همان طور که از نام آن پیداست بر روی تصاویر دیجیتالی پردازش انجام می دهد و بر اساس آموزش های از پیش تعیین شده خروجی های معینی را نمایش می دهد. امروزه کاربرد های فناوری پردازش تصویر به صورت متنوع در زمینه های فنی، صنعتی، علمی، امنیتی، پزشکی و … باعث شده که بسیار مورد توجه واقع شود.

پردازش تصویر به کمک هوش مصنوعی

در پردازش تصویر، ورودی شامل تصویر است و با انجام یک سری عملیات بر روی آن، خروجی داریم که شامل مجموعه ای از نشان های ویژه یا متغیر های مربوط به تصویر می باشد. این خروجی ها می توانند شامل موارد زیر باشند:

  1. نمایش و چاپ تصویر
  2. ویرایش تصویر
  3. بهبود تصویر
  4. کشف و تشخیص یک ویژگی خاص در تصویر
  5. فشرده سازی تصویر.

چرا باید از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر استفاده کرد؟

واضح است که استفاده از هوش مصنوعی قرار است به ما انسان ها کمک کند تا کارها را بهتر و راحت تر انجام دهیم. استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصویر، به هر منظور و کاربردی، قرار است به ما کمک کند تا عملیات پردازش تصویر را با دقت، سرعت و کیفتی بی مثال انجام دهیم.

کاربرد های پردازش تصویر در کسب و کار ها چیست؟

همان طور که گفته شد، فناوری پردازش تصویر با کاربرد های متنوعش امروزه راه خود را به استفاده عموم باز کرده است و منفعت های بسیاری را برای کسانی که از آن ها استفاده می کنند به همراه دارد. پر واضح است که اکثر کسب و کار های مختلف نیز برای برخورداری از منافع مختلف این فناوری خود را به آن مجهز کنند. در ادامه به سه مورد از چالش های مهم درون سازمانی کسب و کار ها و راهکار های فناوری پردازش تصویر برای این چالش ها می پردازیم.

امنیت محیط کار

یکی از چالش هایی که کسب و کار های مختلف در درون سازمان خود با آن رو به رو هستند، حفظ امنیت محیط کار می باشد. این حفظ امنیت می تواند هم در مواجهه با عوامل خارجی مانند ورود افراد متفرقه و خارجی به سازمان و یا در مورد عوامل داخلی مانند اعمال کارمندانی باشد که منجر به مشکل زایی شود. به کمک پردازش تصویر می توان ورود و خروج افراد مختلق به درون سازمان را به خوبی کنترل نمود. علاوه بر آن می توان با آموزش دادن الگوریتم های هوش مصنوعی به کار رفته در سیستم پردازش تصویر، اعمال مختلف کارمندان را زیر نظر گرفت تا در صورت ایجاد مشکل و یا مشاهده عملی مشکل زا، آن را تشخیص داده و به شما هشدار دهد تا بدین ترتیب بتوانید امنیت محیط سازمانی خودتان را بهبود ببخشید.

حفاظت از حریم شخصی کارمندان

با توجه به آن چه که گفته شد می توان از هوش مصنوعی و پردازش تصویر و ماژول های مختلف آن کمک گرفت تا در صورت مشاهده هر نوع تجاوز به حریم شخصی کارمندان و ایجاد مشکل و خطری برای آن ها، اقدام به رفع مشکل و آن خطر نمود.

یار پردازش تصویر

کنترل و پایش کارمندان

به کمک پردازش تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی و ماژول های مخختلف آن، می توان پایش و کنترل کارمندان را به خوبی انجام داد. هوش مصنوعی می تواند علاوه بر ورود و خروج کارمندان، اعمال آن ها را نیز درک نماید و به شما کمک کند تا میزان کیفیت کار و کار مفید آن ها را بسنجید و همینطور مدیرانی که از راه دور با مجموعه ای همکاری دارند می توانند به خوبی کارمندان مختلفی که در مجموعه حضور دارند را پایش و کنترل نمایند.

لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/uTncT

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارس آوا

تبدیل گفتار به متن

باتاوا

دستیارسازمانی - چت بات

هوشتل

اپراتورهوشمند مرکز تماس

_ مطالب مرتبط _

هوش مصنوعی در ایران

هوش مصنوعی در ایران

عبارت هوش مصنوعی (AI) ممکن است برای شما یادآور داستان‌های علمی و تخیلی یا روبات‌ها باشد. امروزه دیگر هوش مصنوعی یک رویا نیست. هوش مصنوعی

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.