آیا دستیار صوتی فارسی داریم؟
حتما تا به حال ویدئوهای مختلفی که در مورد دستیارهای هوشمندی مانند الکسا آمازون، سیری اپل و… هستند را دیدهاید. چند سالی میشود که دستیارهای صوتی به یکی از تکنولوژیهای ترند و جذاب در دنیا تبدیل شدهاند و تعداد افراد زیادی از آنها استفاده میکنند. خوب نکته اینجاست که تمام این دستیارهای هوشمند صوتی که تا به حال معروف و به بازار جهانی عرضه شدهاند، از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنند. به همین دلیل نیاز است تا برای کاربران ایرانی یک محصول داخلی که تمرکز اصلی آن بر زبان فارسی باشد، طراحی شود. به همین دلیل ما قصد داریم در این مقاله یک دستیار صوتی فارسی را به شما معرفی کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.
دستیار صوتی هوشمند چیست؟
منظور از دستیار صوتی هوشمند همان دستیار مجازی هوشمند ((intelligent virtual assistant (IVA) که به دستیار شخصی هوشمند نیز معروف است، میباشد. دستیارهای هوشمند یک سیستم نرمافزار هستند که میتوانند یکسری وظایفی را برای افراد انجام و یا خدماتی را به او ارائه دهند و یا به طور اختصاصی به سوالات افراد پاسخ دهند. برخی اوقات از واژهی چت بات برای توصیف این دستیارهای هوشمند نیز استفاده میشود و میتوان گفت چتباتهای هوشمند آنلاین نیز به نوعی دستیار هوشمند محسوب میشوند.
دستیارهای هوشمند به چند روش متفاوت با کاربر به تعامل میپردازند که این روشها عبارتند از:
- از طریق متن و به صورت چت، که این چت میتواند در بسترهای آنلاین چت مانند یک وبسایت و یا پیامرسانها، شبکههای اجتماعی و… باشند.
- به صورت صوتی مانند دستیارهای هوشمند صوتی معروفی همچون الکسا و سیری.
- با گرفتن و بارگزاری تصاویر مانند دستیار هوشمند بیکسبی محصول سامسونگ.
یک دستیار صوتی چه کارهایی را میتواند انجام دهد؟
دستیارهای هوشمند، همان طور که از اسمشان پیدا است، قرار است همانند یک دستیار شخصی و باهوش در انجام کارهای مختلف به افراد کمک کنند. اما هنوز تا رسیدن به توانایی کامل این دستیارهای هوشمند مقداری فاصله داریم. پس در حال حاضر کاربردهای این دستیارهای صوتی مقداری محدود است.
برخی از دستیارهای هوشمند و بخصوص چتباتها آنلاین صرفا برای سرگرمی استفاده میشوند. برخی در مرکز تماس و پشتیبانی مشتریان کسب و کارها به کار گرفته میشوند تا به صورت اتوماتیک به پرسشها و سوالات کاربران و مشتریان آنها پاسخ دهند. برخی از دستیارهای هوشمند صوتی، همانند گوگل هوم یا همان الکسای آمازون، در خانهها به کار گرفته میشوند تا مدیریت سیستمهای هوشمند خانگی را به عهده بگیرند و نیازهای مختلف افراد را در خانههایشان رفع کنند. برخی از دستیارهای هوشمند نیز بر روی رایانه و یا گوشیهای هوشمند و … برای کاربرانشان کارهایی مانند جستجوی اینترنتی، خواندن و یا نوشتن ایمیل و پیامها و… انجام می دهند.
این دستیارها روز به روز در حال توسعه هستند و هر روزی که میگذرد به کاربردهای آنها اضافه میشود و تواناییها و قابلیتهای بیشتری پیدا میکنند. همان طور که در ابتدا این دستیارهای هوشمند تنها به سوالهای کاربرانشان پاسخ میدادند، اما امروز میتوانند کارهایی مانند کنترل وسائل هوشمند خانه را به عهده بگیرند، یقینا در آینده نیز کاربردهای بسیار متنوع و گستردهتری نسبت به آنچه که امروز میتوانند انجام دهند، خواهند داشت.
آیا دستیار صوتی فارسی داریم؟
خوشبختانه هوش مصنوعی و تکنولوژیهای وابسته به آن پیشرفت خوبی در کشورمان داشته و چند سالی است که شرکتهای داخلی در حوزه هوش مصنوعی شروع به فعالیت کردند و محصولات مختلفی در زمینه هوش مصنوعی تولید و به بازار ارائه کردهاند. ساخت یک دستیار هوشمند صوتی فارسی هم یکی از حوزههایی بود که متخصصان هوش مصنوعی داخلی بر روی آن تمرکز کردهاند.
یکی از شرکتهای داخلی فعال در حوزه هوش مصنوعی، عامر اندیش هوشمند است که در تلاش برای تولید یک دستیار هوشمند فارسی، محصول باتاوا را به بازار داخلی عرضه کرده است. دستیار هوشمند سازمانی باتاوا، یک دستیار متنی و صوتی است که با استفاده از آخرین روش های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در زبان فارسی، به راحتی برای کاربردهای مختلف در سازمانها قابل شخصی سازی است.
باتاوا به سازمانها کمک میکند تا برای ارتباط ۲۴ ساعته و کم هزینه با مشتریان و یا مراجعه کنندگانشان، دیگر نیازی به پاسخگوهای انسانی نداشته باشند و بتوانند با استفاده از داده های اطلاعاتی که از قبل آموختهاند پاسخی متناسب به مشتریان ارائه دهند. باتاوا میتواند به خوبی به عنوان یک ربات هوشمند پاسخگویی به مشتریان شما و پشتیبانی از آنها را انجام دهد.
برای آشنایی بیشتر با محصول باتاوا میتوانید به صفحه تماس با ما مراجعه کرده و با ارسال درخواست دمو رایگان، از دموی محصول متناسب با کسب و کار خود برخوردار شوید.