فناوری‌های پردازش گفتار و رابطه با آن افزایش توانمندی

چگونه فناوری‌های پردازش گفتار ما را به سمت ارتباطاتی بهتر رهنمون می‌سازد؟

در حال حاضر در عصر “عملکرد چند تکلیفی” زندگی می‌کنیم و در تلاش هستیم تا تک‌تک وظایف و عملکردها را یک‌جا و باهم انجام دهیم. با این وجود، در دنیای دیجیتالی اکنون، گزینش از یک فعالیت به سوی فعالیت دیگر، کاملا بدون استرس است. ابزارهایی که هر روزه از آنان استفاده می‌کنیم، به نوعی دستیاران مجازی شخصی برایمان به شمار می‌آیند. این دستیاران مجازی از تکنولوژی تشخیص گفتار استفاده کرده تا همزمان با شناسایی صداهای گوناگون، پاسخ‌هایی مناسب و درخور به آنان ارائه دهند و در این زمان، دیگر وظایف خود را به انجام رسانند. این تکنولوژی، همچنین به مردم اجازه می‌دهد تا دستگاه‌های خود را با کمک صداهایشان کنترل کنند. هر روز، بر شمار آمار شرکت‌هایی که روی به سوی فناوری‌های پردازش گفتار آورده‌اند، افزوده می‌گردد تا کارهایی که زمانی تنها توسط نیروی انسانی ممکن بود، به صورت خودکار و دیجیتال انجام دهند.

تغییر تعریف سواد

براساس گفته‌های سودها کومار، مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت معتبر Liv.ai، در آینده‌ای بسیار نزدیک، رابط‌های گفتاری در تمامی دستگاه فراگیر خواهد شد. دستیاران مجازی مبتنی بر صدا، احتمالا اولین و اصلی‌ترین فناوری است که از طریق آن افراد مزه اصلی هوش مصنوعی را خواهند چشید. پیشرفت کشورها در فناوری تشخیص گفتار، تعریف جهانی سواد را تغییر می‌دهد.

امروزه، همه می‌توانند با استفاده از فناوری‌های پردازش گفتار، آنچه را که می‌گویند، بنویسند، درحالیکه مفهوم خواندن اکنون کاملا تغییر کرده است، خواندن امروزه به معنای گوش فرا دادن به متن رونویسی شده توسط فناوری پردازش ‌گفتار است. زمانی‌ سطح کیفیت سواد در بسیاری از کشورها، من جمله کشورهای جهان سوم در مقایسه با کشورهای پیشرفته بسیار عقب‌تر بود؛ ولی امروزه با کمک این فناوری، کیفیت سواد در تمامی کشورها برابر خواهد شد. این همان قدرت فناوری و شادی است که هر روز بیش از گذشته، ما را به سوی خود جلب می‌کند. اینجاست که این فناوری سبب افزایش توانمندی بیشتر کشورها و انسان‌ها می‌گردد.

نقش گفتار در ارتباطات بین انسان و ماشین

اپلیکیشن‌های فناوری‌های پردازش گفتار مانند سیری و گوگل مسیری که ما برای دستیابی به اطلاعات طی می‌کردیم، کاملا تغییر دادند. گفتار، طبیعی‌ترین راه ارتباطی انسان‌ها با یکدیگر است.

کاری که ما هنگام تعامل با یکدیگر انجام می‌دهیم، گفت‌وگو با یکدیگر است. با هوشمندتر شدن اینترنت و ماشین‌آلات اطرافمان، اولویت ما به سوی گفتار با ماشین‌آلات تغییر کرده است. ما جهانی را باور کرده و تصور می‌کنیم که در آن، با ماشین‌ها آن‌گونه تعامل خواهیم کرد که با انسان‌ها می‌کنیم. این رویا، نیازمند دستیابی به فناوری فوق‌العاده‌ای است.

فناوری‌های پردازش گفتار و رابطه با آن افزایش توانمندی

استفاده از دستیاران مجازی مبتنی بر رابطه بین فناوری‌های پردازش گفتار و افزایش توانمندی برای دیگر وظایف دیجیتالی

هنوز هم بسیاری از نوآوری‌ها و پیشرفت‌ها براساس زبان و گویش است. پیشرفت در تکنولوژی پردازش گفتار ، فرصت‌های بی‌شماری برای شرکت‌های فناوری می‌آفریند.

در اختیار داشتن میلیون‌ها ساعت مکالمه گفتاری، فرصت بزرگی در استخراج داده‌ها و آنالیز آن‌ها برای نتایج نهایی کسب‌وکارها در اختیارشان قرار داده است. بی‌هیچ شک و تردیدی در آینده‌ای نه چندان دور، دستیاران مجازی قادر به صحبت با ماشین‌ها می‌باشند. آنان علاوه‌بر معاملات و تراکنش‌های آنلاین بانکی، دیگر وظایف دیجیتالی را نیز به سادگی انجام دهند.

دستیاران مجازی مبتنی بر  فناوری‌های پردازش گفتار، رفتار انسانی را درک می‌کنند

هوش مصنوعی همیشه در حال تکامل با امکاناتی بی‌حدوحصر است. تحقیق و توسعه در تشخیص گفتار و دستیار مجازی به طور پیوسته در حال رشد است. تعداد قابل توجهی از شرکت‌ها، امروزه این فناوری‌ها را برای حفظ و گسترش پایگاه مشتری موجود و همچنین گسترش خدماتشان در خدمت گرفته‌اند. ساشین جایزوال (Sachin Jaiswal)، مدیرعامل شرکت Niki.ai اعتقاد دارد که در سال‌های آتی، یادگیری شبکه عصبی و تکنیک‌های یادگیری عمیق ما را به سمت موفقیت‌های خیره‌کننده‌ای در زمینه فناوری‌های پردازش گفتار رهنمون می‌سازد. دستیاران مجازی قادر به درک رفتارهای ظریف انسانی از طریق متوسط صدا هستند.

توانمند ساختن دستیاران مجازی به درک زبان‌های مختلف، ما را در حل بهتر موقعیت‌هایی که زبان همچون سدی در برابر ما قرار گرفته، یاری می‌رساند. با نگاه بر میزان رشد و پیشرفت فناوری تشخیص گفتار و فضای دستیار مجازی، می‌توانیم از زندگی بسیار جذاب و راحتی که تکنولوژی ما را به سمت آن سوق می‌دهد، خاطرجمع باشیم.

فارس‌آوا چگونه باعث افزایش توانمندی‌هایمان می‌شود؟

فارس آوا، فناوری است که تبدیل گفتار به متن را ممکن می‌سازد. این پلتفرم، به صورت بسیار قوی از زبان فارسی پشتیبانی و حمایت می‌کند و با همتاهای ابرغول خارجی خود، گوگل، الکسا در آمازون، کورتانا در مایکروسافت، سیری در اپل کاملا برابری می‌نماید.

پیشرفت دقت در فناوری‌های پردازش گفتار و تکنولوژی‌های مربوط بدان در 2 دهه گذشته، رشد قابل توجهی را داشته است و همین مساله باعث ایجاد راه‌حل‌هایی کارآمد در این عرصه‌های گوناگون صنعتی شده است. با ظهور دستیاران دیجیتالی صوتی، تکتولوژی تشخیص خودکار از طریق گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها، رایانه‌ها و غیره به دنیای روزمره ما نفوذ کرده و زندگی ما را روزبه‌روز ساده‌تر و آسان‌تر می‌سازد.

در اینجا به برخی از توانمندی‌هایی که این پلتفرم قدرتمند برایمان به ارمغان می‌آورد، برمی‌شماریم:

  • بهبود بهره‌وری شخصی: با سرویس تحت وب فارس آوا می‌توانید صدای ضبط شده خود را به متن تبدیل کنید. در صورت بارگذاری فایل‌های صوتی در پنل فارس آوا، در کم‌ترین مدت ممکن، فایل رونویسی را دریافت کنید. با فارس‌آوا، نه تنها سرعت کار خود را چندبرابر می‌کنید، بلکه امکان انجام همزمان چندیین کار به صورت همزمان نیز برایتان فراهم می‌شود.
  • انجام کارهای حرفه‌ای: رونویسی از جلسات اداری، مصاحبه و سخنرانی‌ها، محتواهای آموزشی وقت زیادی را از منابع انسانی می‌گیرد. با کمک فناوری‌های پردازش گفتار، تمامی کارهایی که نزدیک به چند ساعت زمان نیاز داشت، تنها ظرف چند دقیقه انجام می‌گردد. بنابراین با بالارفتن سرعت کاری، کارآیی و دقت کارمندان نیز افزایش می‌یابد.
  • افزایش توانمندی دانشجویان و دانش‌آموزان با فارس‌آوا: برای این دسته از عزیزان، شرکت در جلسات آنلاین یا حضوری، مسئله بسیار رایجی است. اما زمانی که باید محتواهای ضبط شده را تایپ نمایند، زمان و انرژی زیادی از آنان گرفته می‌شود و کارآیی‌شان به شدت پایین می‌آید. با کمک این فناوری، نه تنها سرعت یادگیری به میزان چشم‌گیری افزایش می‌یابد، بلکه می‌توانند با جست‌وجوی کلیدواژگان در میان یادداشت‌های خود، خود را برای آزمون آماده کنند.
  • سازندگان محتوا: گزارشگران، خبرنگاران، نویسندگان، وبلاگ‌نویسان و غیره می‌توانند از فناوری‌های پردازش گفتار برای تولید و آفرینش یک محتوای جذاب کمک گیرند. باید بدانید که یک شخص به صورت متوسط می‌تواند در دقیقه بین 125 تا 150 کلمه صحبت نماید، و سرعت متوسط تایپ وی در دقیقه بین40 تا 50 کلمه است. توجه داشته باشید که این نرم‌افزار تا چه اندازه می‌تواند باعث صرفه‌جویی در زمان و انرژی شما شود. برای سازندگان محتوای دیجیتالی، داشتن فایل رونویس قابل جست‌وجو از تمامی مطالبی که در صفحات مجازی منتشر کرده‌اند، الزامی است. فارس‌آوا می‌تواند این کار را برای آنان به راحتی انجام دهد. اگر آنان به دنبال موضوع خاصی در میان انبوهی از مطالب منتشر شده باشند، تنها کافی است کلید واژه را جست‌وجو کنند تا مطلب مورد نظر خود را پیدا کنند.
  • افزایش توانمندی‌های افرادی که در سازمان‌های اجرای قانون کار می‌کنند: اجرای قانون، زمینه‌ای است که به شدت وابسته به مستندات است. با توجه به گزارش‌های معتبر، کارمندان این حوزه، روزانه حدود 3 الی 4 ساعت از زمان خود را تنها بر ثبت گزارش‌های حوادث و دیگر کارهای مربوط به مستندسازی می‌کنند. با فناوری پردازش‌گفتار، تمامی این کارها را تنها در چند دقیقه بسیار کوتاه و یا حتی در چند ثانیه برایشان انجام می‌دهد.

موارد گفته شده در بالا، تنها بخش کوچکی از توانمندی‌های بی‌نظیری است که این فناوری می‌تواند در اختیار ما قرار دهد.

آیا سرویس گفتار به نوشتار فارس‌آوا می‌تواند برای مشاغل خصوصی سازی شود؟

سرویس گفتار به نوشتار فارس‌آوا قابلیت شخصی سازی برای حوزه‌ها و مشاغل مختلف مانند پزشکان، وکلا و… را دارد. این نسخه‌های شخصی سازی شده قابلیت فهم اصطلاحات و عبارات تخصصی مشاغل را دارد. مشتریان سازمانی می‌توانند با دریافت API اختصاصی بر روی سرور ابری و یا سرور داخلی سازمان خود از این سرویس‌ استفاده کنند. فارس‌آوا همچنین دارای دو محصول جانبی به نام‌های: تبدیل متن به گفتار (TTS) و استخراج کلمات کلیدی (KWS) می‌باشد.

محصول تبدیل متن به گفتار (Text-to-Speech)

این سرویس قادر است تا متن‌های داده‌شده را دریافت کند و سپس آن را به به گفتار صوتی تبدیل نماید. در جدید‌ترین نسخه این محصول، نوع گفتار پخش‌شده بسیار نزدیک به گفتار یک انسان واقعی می‌باشد.

محصول استخراج کلمات کلیدی (Keyword spotting)

محصول استخراج کلمات کلیدی قادر است تا فایل‌های صوتی را با دقت بیشتری (۲۰%) نسبت به تبدیل گفتار به متن، فهمیده و کلمات کلیدی یک فایل را تشخیص داده و آن‌ها را استخراج کند. با این سرویس می‌توان بدون گوش‌کردن کامل فایل صوتی متوجه شد که یک کلمه خاص مثل نام یک محصول در آن استفاده شده است یا خیر. سرویس KWS قادر است تا حتی زمان استفاده از آن کلید واژه را به تفکیک مشخص نماید.

برای آشنایی بیشتر با محصول فارس آوا می‌توانید به صفحه فارس‌آوا مراجعه کنید و با ثبت نام در این پنل از هدیه 30 دقیقه تبدیل گفتار به نوشتار بدون تاریخ انقضا، بهره‌مند شوید.

 

2/5 - (1 امتیاز)
لینک کوتاه شده : https://amerandish.com/iNKz9

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

_ مطالب مرتبط _

مقالات

تکنولوژی تبدیل متن به گفتار چیست؟

تبدیل متن به گفتار یک تکنولوژی است که حروف و کلمات موجود در یک متن دیجیتال را بلند و برای کاربر می‌خواند. این تکنولوزی در

پردازش تصویر
پردازش تصویر

اهمیت پردازش تصویر

انجام برخی از عملیات بر روی یک تصویر، اتخاذ یک تصویر پیشرفته، یا استخراج اطلاعات مفید از تصویر را پردازش تصویر گویند. تکنیک‌های پردازش تصویر

درخواست شما با موفقیت ارسال شد.

ضمن تشکر بابت ارسال پیام، در سریع‌ترین زمان ممکن کارشناسان شرکت عامراندیش درخواست شما را بررسی خواهند نمود.